Paris Saint Germain en BAPE lanceren gruwelijke collectie

Paris Saint Germain timmert hard aan de weg op het gebied van lifestyle. Eerder dit jaar presenteerde de Franse kampioen in samenwerking met Jordan Brand een unieke Champions League collectie, waaronder ook casual kleding. Deze week tekende PSG ook een contract met het Japanse streetwear merk BAPE. Paris focust zich meer en meer op fashion en gaat om die reden verschillende samenwerking aan met wereldwijde merken die zich focussen op jongerenculturen, zoals BAPE. Het Japanse merk en PSG presenteren op 1 december een special edition collectie, die voortbouwt op de streetwear reputatie, die de club heeft sinds de lancering van de Jordan Brand Champions League lijn. Het verschil is echter wel dat de PSG X Bape collectie nog meer limited is dan de PSG items van Jordan Brand!

De nieuwe Paris Saint Germain x BAPE FC collectie bestaat slechts uit dertien items, waaronder een gruwelijke shark hoodie. Deze hoodie mogen we niet onbesproken laten. Deze BAPE X PGS hooded sweater bevat een all-over camouflage print in het blauw/zwart/grijs en heeft een zip. De rits loopt door over de capuchon en deze capuchon bevat een afbeelding van de kop van een haai! Op de borst van het jack prijken de logo's van de club en BAPE. Een ander detail is te vinden op de achterkant van deze hoodie. Hier staat namelijk de iconische rode baan van eht thuisshirt van PSG. Deze verticale band word onderbroken door het woordmerk van BAPE. Op de capuchon staan ook de initialen van de club. Dit jack schijnt één van de meest exclusieve items van de collectie te zijn en heeft een prijs van € 750! Van het shark vest zijn er slechts zeven geproduceerd. Naar verluid lanceren beide partijen ook nog een take down versie van het vest en daarvan zijn er slechts 100 beschikbaar. De nieuwe capsule collectie bevat verder nog een aantal t-shirts, die in stijl zijn van de clubkleuren van Paris Saint Germain, en accessoires zoals een shawl en een tas.

De nieuwe Bape FC X PSG collectie is vanaf 1 december beschikbaar in de officiële PSG store. Op deze dag viert de officiële BAPE flagship store haar éénjarig bestaan in het Parijse district Le Mairais. Check hieronder nog meer items van deze vette collectie. We gaan ervan uit dat deze super snel uitverkocht is. Zodra er meer items uitgebracht worden hebben we weer nieuws!

Wil je andere producten uit de fashionlijn van PSG bestellen? Koop het exclusief in deze SHOP

of deze STORE!