24 april 2018

Nieuw trainingsshirt en warming-up shirt voor Liverpool in 2018-2019

De nieuwe trainingslijn van Liverpool is ook officieel bekend. Een aantal dagen na de bekendmaking van het nieuwe thuisshirt werd deze lijn door New Balance en de Engelse club uitgebracht. Tot deze lijn behoren ook een nieuw trainingsshirt en een warming-up shirt. Het training shirt wordt door ''The Reds'' gedragen tijdens de trainingen en het warming-up shirt wordt alleen gedragen tijdens het inlopen ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Europese wedstrijden dit seizoen. In vergelijking afgelopen seizoen hebben beide voetbalshirts weer een gedaantewisseling ondergaan. Check hieronder alle details van de nieuwe trainingslijn van ''The Reds.''

Rood & grijs Liverpool trainingsshirt 2018-2019

Ook dit jaar hebben Liverpool en de Amerikaanse kledingsponsor weer een speciale lijn voor de spelers en voor de staf ontwikkeld. De trainingsshirts die de spelers dragen hebben een heldere kleur rood en bevatten een brede, donker rode strip over de schouders en mouwen. Dit is dezelfde kleur donker rood als het nieuwe thuisshirt van de club. Daarnaast bevat het shirt een ronde hals en is het trainingsshirt uitgerust met fel gele details. Deze accenten zijn te vinden in de taping in de nek en rondom de crew neck van het shirt. De staf, onder leiding van Jürgen Klopp, draagt dit jaar een grijs trainingsshirt met een donker grijze taping over de mouwen. Bij het rode trainingstenue hoort een rood trainingsbroekje en bij het grijze tenue een grijs broekje.

Liverpool warming-up shirt 2018-2019

Het warming-up shirt heeft traditioneel een wat rijker design, waardoor de spelers van de Premier League club direct kunnen imponeren zodra ze het veld betreden. De pre match tops van Liverpool zijn ook rood en bevatten een all-over zigzagprint over de voorkant van het shirt. Hierdoor vallen sterren als Salah, Mané, Firmino en van Dijk direct op bij het betreden van het veld. De all-over print staat niet op de achterkant van het shirt. Ook dit shirt is uitgerust met een crew neck en op de borst staan de logo's van de club en New Balance. BetVictor staat op alle trainingskleding van de Engelsen. Op de voetbalshirts en tenues staat Standard Chartered als sponsor.

De nieuwe trainingslijn van Liverpool is dit jaar opnieuw uitgerust met de NB Dry technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Check ook het nieuwe trainingspak uit deze lijn! Dit is overigens het eerste deel van de trainingskleding voor 2018-2019. Medio juni/juli volgt deel twee.

Liverpool trainingskleding bestellen

Het trainingsshirt van Liverpool kan je vanaf mei bestellen in de onderstaande online winkels. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 44,95 en voor kinderen € 39,95. De warming-up shirts hebben een prijs van € 54,95. Ben je geïnteresseerd in andere producten van de club? Check ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Liverpool training shirt vanaf mei 2018 in DEZE SHOP!

of deze SHOP!