21 december 2017

Neymar JR trainingspak voor kinderen 2018

Nike heeft tegelijkertijd met de nieuwe voetbalschoenen van Neymar JR een geheel nieuwe Neymar JR trainingslijn voor 2018 gelanceerd. Deze trainingslijn bestaat onder andere uit een trainingspak en trainingsshirt voor kinderen. In dit pak traint Neymar JR natuurlijk niet met Paris Saint Germain in de voorbereiding op wedstrijden dit seizoen. Wel is de Braziliaanse sterspeler in dit pak te zien tijdens reclames van Nike. Meer weten over dit speciale Neymar Jr pak voor kinderen? Lees hieronder verder!

Neymar JR Nike training sweater 2018

Het nieuwe Neymar JR Nike trainingspak voor kinderen is deels in stijl van de kleuren van de nieuwe Neymar JR Mercurial Vapor O Fenomeno voetbalschoenen. Daarover straks meer. Het pak bestaat uit een training top en een strakke trainingsbroek. De training top, welke door Nike ook wel een drill top wordt genoemd, is overwegend zwart en bevat fel gele (VOLT) accenten. De gele kleur is geïnspireerd door de kleur van de Braziliaanse vlag. Deze fel gele accenten komen terug in de strip over de schouders en mouwen. Deze kleur heeft een reflecterend effect in het donker. Het reflecterende effect van het pak zijn ook te vinden in de swoosh van Nike en het Neymar JR trademark logo. Deze bevinden zich op de borst en zijn zilver, waardoor deze ook reflecteren in het donker. Daarnaast wordt de training top van Neymar JR gekenmerkt door de hoge hals met een rits. Deze rits loopt tot en met de borst. De mouwen van de training top zijn zogenaamde raglanmouwen. Deze mouwen vallen lekker strak om de armen en bewegen ook goed mee met de bewegingen van de armen, zodat de spelers die het pak dragen voldoende bewegingsvrijheid hebben. Wat ook handig is aan de de training top is de verlengde zoom aan de achterkant. Deze bevat een ronding en zorgt voor de perfecte bedekking. De achterkant van de drill top is ook geheel zwart.

Neymar JR trainingsbroek 2018

De trainingsbroek van het nieuwe Neymar JR trainingspak heeft dezelfde kleuren als de top. Deze is geheel zwart en bevat een fel gele strip aan de zijkanten van de broek. De zijkanten van deze flitsende trainingsbroek zijn uitgerust met verborgen zakken en op de rechter pijp staat groot het trademark teken en dus de naam van de speler van Paris Saint Germain en het Braziliaanse elftal. Ter hoogte van de linker knie bevindt zich een zilveren swoosh van Nike. De bovenkant van de broek is uitgerust met een elastische tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. Kenmerkend aan de broek is de getailleerde pasvorm. De broek valt namelijk super strak om de kuiten en enkels, waardoor je een natuurlijke bewegingsvrijheid hebt, wanneer je deze draagt. Zoals alle trainingspakken van Nike is ook het nieuwe Neymar JR trainingspak uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat je optimaal kan presteren als je dit pak draagt.

Zoals we al aangaven wordt dit pak door Neymar JR niet gedragen tijdens zijn trainingen met PSG of het Braziliaanse elftal. Nike heeft overigens gisteren wel het nieuwe Paris Saint Germain trainingspak voor 2018 gelanceerd. Check hieronder nog meer foto's van het nieuwe Neymar JR pak voor kinderen.

Neymar JR trainingspak bestellen

Het nieuwe Neymar JR trainingspak kan je alleen voor kinderen bestellen. Dit kan in de maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176. De training top en trainingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. De prijs van de training top is € 55,- en dit geldt ook voor de nieuwe trainingsbroek van Neymar JR. Het pak is niet voor volwassenen beschikbaar. Check in de onderstaande shop ook andere producten van de wereldster van PSG! Directe levering.

Bestel het nieuwe Neymar JR trainingspak direct in DEZE SHOP!