Newcastle United uitshirt 2020-2021

Newcastle United en Puma hebben vandaag ook het nieuwe uitshirt en 3e shirt voor 2020-2021 gelanceerd. In deze tenues speelt de club van manager Steve Bruce de Premier League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden in het seizoen 2020-2021. In juli maakten Puma en ''The Magpies'' al het nieuwe thuisshirt van de club bekend. Newcastle eindigde afgelopen seizoen op een dertiende plaats in de Engelse competitie en speelt dus opnieuw op het hoogste niveau in deze tenues.

Newcastle United uit shirt en tenue 2020-21

Het Newcastle United uitshirt 2020-2021 is dit seizoen overwegend geel en heeft hetzelfde template als het nieuwe Valencia uitshirt. Het tenue bevat en all-over print van diagonale en rechte strepen, welke samen een design van zeshoeken op het tenue vormen. Verder is het Newcastle United voetbalshirt uitgerust met donkerblauwe details. De polokraag heeft deze kleur en hetzelfde geldt voor het logo van Puma op de rechterborst en de schouders. Puma is sinds 2010 de kledingsponsor van de club en dit contract loopt eind dit seizoen af. De linkerborst bevat het clublogo en op het midden van het tenue prijkt sponsor FUN88. In de nek op de achterkant van het tenue zijn de initialen van de voetbalclub verwerkt: NUFC. Het Newcastle United uittenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een geel voetbalbroekje met aan de zijkanten een donkerblauwe taping. Dit is ook de kleur van de logo's op het broekje. De kousen zijn ook geel met aan de bovenkant dunne, blauwe strepen en op het midden weer de initialen van de voetbalclub.

Newcastle United 3e shirt 2020-2021

Het Newcastle United 3e voetbalshirt 2020-2021 is dit jaar paars en bevat een design van ruiten over de body van het tenue. Dit design is geïnspireerd door het staalwerk van de Tyne Bridge in de stad. De ruiten bevatten een donkerblauwe omlijning en dit is ook de kleur van de band aan de onderkant van de mouwen. Dit tenue is uitgerust met een V-hals en een brede taping op de mouwen. Alle logo's op het voetbalshirt zijn fel geel en staan op dezelfde plek als op het uitshirt. Het tenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met gele logo's. De kousen hebben ook deze kleuren en bevatten aan de bovenkant een design van dunne, paarse lijnen. Alle tenues van Puma zijn dit jaar weer uitgerust met de Dry Cell technologie van het merk, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Newcastle United voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Saint-Maximin, Almirón, Joelinton, Longstaff, Gayle, Yedlin en nog meer spelers.

Newcastle United voetbalshirt kopen

Het Newcastle United uitshirt en 3e shirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 84,95 (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). In deze winkels kun je het nieuwe tenue van The Magpies ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel je Newcastle United voetbalshirt in deze winkel 

of deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts en bedrukking)

Newcastle United uitshirt 2020-2021

Newcastle United 3e shirt 2020-2021

Newcastle United uitshirt 2020-2021