15 juli 2016

Newcastle United uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Newcastle United uitshirt voor 2016-2017 is vandaag officieel bekend gemaakt door kledingsponsor PUMA en de Engelse club. In dit nieuwe shirt speelt Newcastle United de Championship en FA Cup uitwedstrijden gedurende dit seizoen. Newcastle United is afgelopen seizoen gedegradeerd uit de Premier League en speelt daarom komend seizoen op het tweede niveau van Engeland. Dat zal de club doen in een geheel nieuw en stijlvol uitshirt. We bespreken het design van het nieuwe Newcastle United uitshirt voor 2016-2017 hieronder.

Blauw/geel Newcastle United shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Newcastle United uitshirt voor 2016-2017 is komend seizoen overwegend navy blauw en bevat verder gele accenten. Deze accenten komen terug in de brede T7 strip over de schouders en mouwen. Bovendien bevat het midden van het nieuwe shirt een brede gele horizontale band. In deze band is de hoofd- en shirtsponsor van de club verwerkt: WONGA! Wonga is sinds 2013 de shirtsponsor van de club. De rechter borst bevat het logo van PUMA in het geel. De Duitse kledingsponsor is sinds 2010 verbonden aan de club en zal dat ook nog in ieder geval tot 2020 zijn. Verder is het nieuwe shirt uitgerust met een klassieke henley collar en staat het logo van de club op de linker borst. Het nieuwe uittenue van ''The Magpies'' wordt gecompleteerd door een navy blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een brede gele strip. Op de shorts staan ook weer de logo's van de club en Puma. De kousen kennen het zogenaamde hooped design. Dit betekent dat de kousen zijn uitgerust met brede gele en blauwe horizontale banen. Op deze kousen staan ook de initialen van de club (NUFC) en de Puma cat. Op de achterkant van de kraag staan nog de initialen van de club. Zoals alle tenues van Puma zijn de tenues van Newcastle uitgerust met de Puma Dry Cell technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van het nieuwe uitshirt en tenue welke vanaf nu gedragen wordt door sterren als Townsend, Sissoko, Mitrovic, Taylor, Coloccini, Cissé, Janmaat. De Jong, Anita en andere sterspelers van de Engelse club die onder leiding staat van Rafael Benitez. Check ook het nieuwe Newcastle United thuisshirt 2016-2017. 

Newcastle United voetbalshirt kopen

Het nieuwe Newcastle United uitshirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops voor kinderen en volwassenen. De prijs van het nieuwe shirt voor volwassenen is ongeveer € 80,- en voor kinderen € 70,-. In deze shops kan je je Newcastle uitshirt en tenue laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen! Directe levering!

Koop het nieuwste NUFC uitshirt in deze officiële STORE!

of deze Newcastle Utd fanshop!

of in deze shop!

Newcastle -united -uittenue -2016-2017

Blauw -newcastle -united -uitshirt -2016-2017