Newcastle United thuisshirt 2022-2023

Newcastle United en kledingsponsor Castore Sportswear hebben vandaag het nieuwe Newcastle United thuisshirt 2022-2023 officieel gepresenteerd. In dit nieuwe tenue spelen ''The Magpies'' de Premier League, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden in het St. James Park gedurende 2022-2023. Vorig seizoen eindigde Newcastle United op de elfde plek in de Premier League. Ook dit seizoen is Castore weer verantwoordelijk voor de productie en het design van de Newcastle United voetbalshirts. Het Engelse sportmerk is sinds de zomer van 2021 de kledingsponsor va de Engelse club.

Newcastle United thuis shirt en tenue 2022-2023

Het Newcastle United thuisshirt 2022-2023 is een eerbetoon aan het 130 jarig bestaan van de club. De club werd op 9 December 1892 opgericht en bestaat dit jaar dus precies 130 jaar. In de eerste twee seizoenen van haar bestaan speelde Newcastle United (wat toen nog de naam Newcastle East End FC had) in rode voetbalshirts met witte broekjes en rode kousen. Sinds 1894 speelt de club in de zwart/wit gestreepte voetbalshirts. Ook het Newcastle United thuisshirt 2022-2023 bevat de traditionele, zwarte en witte banen. Verder bevat het voetbalshirt een ronde, witte hals met subtiele, zwarte lijn. Dit design komt ook weer terug in de biesjes. De logo's van Castore en hoofdsponsor Fun88 staan in het lichtblauw op het thuisshirt. De rechterborst bevat het logo van Castore en op het midden van het tenue staat het logo van FUN88, dat sinds 2017-2018 de hoofdsponsor van Newcastle United is. Op de linkerborst prijkt de badge van de club. Verder bevat het Newcastle United thuisshirt nog een aantal details. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt staan de initialen van de club: NUFC. De onderkant van de achterzijde bevat verticaal de tekst ''130 YEARS'', verwijzend naar het jubileum van de club. De binnenkant van de hals bevat een zwarte taping met daarin het logo van de Engelse kledingsponsor. Het Newcastle United thuistenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en Castore staan. Het logo van Castore op het voetbalbroekje is ook weer lichtblauw. De kousen zijn overwegend zwart met aan de bovenkant een wit vlak met daarin een horizontale, lichtblauwe baan. Op de kousen staan ook de initialen van de club en het logo van Castore.

De Newcastle United tenues zijn gemaakt van een licht en rekbaar polyester, voor het perfecte bewegingsgemak. De tenues zijn bovendien uitgerust met een technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Castore Newcastle United thuisshirt 2022-2023, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Guimarães, Saint-Maximin, Trippier, Joelinton, Wood, Almíron, Burn, Wilson en andere spelers.

Newcastle United voetbalshirt bestellen

Het Newcastle United thuisshirt kun je vanaf juli bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. In deze winkels kun je de Newcastle United voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen.

Bestel het Newcastle United thuisshirt in deze SHOP

of deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts en bedrukking)

 

Newcastle United thuisshirt 2022-2023

 

Newcastle United thuisshirt 2022-2023