2 juli 2018

Newcastle United thuisshirt 2018-2019

Newcastle United en Puma hebben vandaag de nieuwe voetbalshirts voor 2018-2019 bekend gemaakt. In dit nieuwe thuisshirt speelt Newcastle United de Premier League, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden op St. James Park gedurende 2018-2019. Newcastle United eindigde afgelopen seizoen op een tiende plek in de Premier League, waardoor het ook dit seizoen weer op het hoogste niveau van Engeland speelt. Puma is ook dit seizoen weer kledingsponsor van de club. Het Duitse merk en de in 1892 opgerichte club hebben sinds 2010-2011 een samenwerkingsverband. Deze duurt in ieder geval nog tot na 2020. Check hieronder alle details van het nieuwe tenue van het keurkorps van Rafael Benitez.

Newcastle United thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Newcastle United thuisshirt, dat gepresenteerd werd door aanwinst Ki Sung-Yeung, heeft het gebruikelijke design. Het shirt wordt gekenmerkt door de verticale zwarte en witte banen over het shirt. Dit is ook het design van de mouwen. Over de mouwen loopt wel een witte taping. In deze taping is het logo van Puma in het goud verwerkt. Het logo van Puma staat ook in het goud op de rechter borst. Verder bevat het voetbalshirt van ''The Magpies'' een witte v-hals en is de bies aan de onderkant van de mouwen ook wit. Hoofdsponsor FUN88 staat sinds vorig seizoen op het midden van de tenues van Newcastle en dat is ook dit jaar het geval. De achterkant van de hals van het shirt bevat de initialen van de club: NUFC.

Het Newcastle United thuistenue wordt dit seizoen ook weer compleet gemaakt door een zwart broekje. De kousen zijn wit met zwarte accenten. De Puma tenues bevatten ook dit jaar weer de Dry Cell technologie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het tenue waarin vanaf nu spelers als Shelvey, Lascelles, Gayle, Perez, Mbemba, Ritchie, Atsu en andere sterspelers schitteren.

Newcastle United thuisshirt bestellen

Het nieuwe thuisshirt van Newcastle United kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 84,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 69,95. In deze webshops kan je het nieuwe tenue van Newcastle United ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Wil je andere producten van de club bestellen? Check ook het overzicht hiernaast of hieronder!

Koop het nieuwe Newcastle United shirt in DEZE SHOP

of deze webwinkel (inclusief goedkope t-shirts)