11 december 2015

Newcastle United thuisshirt 2016-2017 uitgelekt

Het nieuwe Newcastle United thuisshirt 2016-2017 is uitgelekt of in ieder geval gedetailleerde informatie over het nieuwe voetbalshirt van ''The Magpies''. Als dit daadwerkelijk het nieuwe voetbalshirt van Newcastle United wordt, dan speelt de club de Premier League, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden in het Sint James Park gedurende 2016-2017. Het is nog maar de vraag of Newcastle volgend seizoen op het hoogste niveau acteert. De club staat momenteel op een achttiende plaats in de Premier League, waardoor een plek in de hoogste regionen van het Engelse voetbal erg onzeker is. Het design van het nieuwe Newcastle United thuisshirt gaat in ieder geval back to basic!

Newcastle United thuistenue 2016-2017

Het nieuwe Newcastle United thuisshirt 2016-2017 bevat zoals altijd verticale zwarte en witte banen. Hoewel nog niet bekend is hoeveel banen het shirt gaat bevatten, gaan er geruchten dat het shirt weinig franjes zal bevatten. Dit was de laatste jaren wel het geval. Zo bevat het voetbalshirt van Newcastle United dit jaar diagonale blauwe accenten en tijdens het seizoen 2014-2015 bevatte het voetbalshirt van Newcastle United een zwart vlak over de borst. Volgend seizoen zullen er alleen gouden accenten aan het shirt toegevoegd worden aan het voetbalshirt, zodat het shirt een herkenbaar design heeft. Ook volgend seizoen zal Wonga als hoofdsponsor op de voetbalshirts van Newcastle staan. Wonga is sinds 2012 shirtsponsor van Newcastle United en zal volgend seizoen met een geheel nieuw logo op het shirt staan. Verwacht wordt dat het bedrijf in 2016-2017 voor het laatst op het voetbalshirt zal staan en het contract niet meer verlengd wordt. Het logo van Puma zal zowel op de rechter borst als op de mouwen staan. De Duitse kledingsponsor is sinds 2010 kledingsponsor van de club waar trainer Steve McClaren aan het roer staat. Check hieronder een ontwerp van hoe een deel van de voorkant van het nieuwe Newcastle United thuistenue 2016-2017 er uit gaat zien. Dit shirt wordt medio mei 2016 officieel gelanceerd en vanaf dan zullen landgenoten als Janmaat, De Jong, Wijnaldum en Anita in deze shirts schitteren.

Newcastle United voetbalshirt kopen

Het nieuwe Newcastle United voetbalshirt 2016-2017 kan je dan ook pas vanaf mei kopen in zowel volwassen maten als kindermaten. De prijs van het shirt voor volwassenen zal ongeveer € 80-€ 85,- zijn en voor kinderen € 65,-. Deze kan je bovendien laten voorzien van de officiële Premier League bedrukking van alle sterspelers of een eigen naam en nummer. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers van Newcastle tijdens de Premier League wedstrijden dragen. De voetbalshirts van 2015-2016 kan je nog steeds kopen in onderstaande shops. Of check het overzicht met beschikbare producten in het overzicht hiernaast. Directe levering!

Koop het Newcastle United voetbalshirt hier
of hier!

Newcastle -utd -thuisshirt -2016-2017-uitgelekt

Bron: footyheadlines.com