Newcastle United derde wedstrijdshirt 2021-2022

Shirts nieuws uit Engeland. De Engelse Premier League club Newcastle United heeft het derde wedstrijdshirt voor het seizoen 2021-2022 officieel gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met kledingsponsor Castore. Castore is een nieuw sportmerk wat zich begeeft op de markt van voetbalshirts. Het Engelse sportmerk is ook verantwoordelijk voor de shirts van Wolverhampton Wanderers. Het nieuwe alternatieve wedstrijdshirt wordt gedragen in de Engelse Premier League, FA Cup en Carabao Cup gedurende het seizoen 2021-2022. Nieuwsgierig naar het nieuwe tenue van Newcastle United? Check de details hieronder!

Newcastle United derde wedstrijdshirt en tenue 2021-2022

Het Engelse Castore heeft gekozen voor een opvallend ontwerp van het nieuwe shirt van Newcastle United. De basiskleur van het tenue is lichtblauw en heeft donkerblauwe details. Over het shirt loopt een all-over print van een zigzagpatroon van sierlijke penseelstreken. Uit dit patroon is een rasterontwerp op de voorkant van het shirt ontstaan. Deze lijnen hebben een donkerdere tint blauw. Dit patroon is voor de trouwe Newcastle fan niet nieuw. Afgelopen weekend speelde keeper Freddy Woodman al in een keepersshirt dat is gebaseerd op hetzelfde ontwerp als dit nieuwe alternatieve wedstrijdshirt. De mouwen van het shirt zijn volledig lichtblauw, terwijl de biesjes aan de onderkant van de mouwen donkerblauw zijn van kleur. Het tricot van ‘’The Magpies’’ is uitgerust met een ronde hals. Ook deze is donkerblauw van kleur. Op de rechterborst staat de naam van de kledingsponsor Castore. Castore is de opvolger van Puma, die tot afgelopen seizoen de kledingsponsor was van de Engelse club. Het monochrome clubwapen van Newcastle United staat op de linkerborst. Het logo van de shirtsponsor, Fun88, heeft een centrale plek op de voorkant van het shirt. In de binnenkant van de kraag staat ‘’BLACK AND WHITE ARMY’’ geschreven. Dit is de bijnaam van de club. Het nieuwe derde wedstrijdtenue van Newcastle United wordt gecompleteerd door een lichtblauwe voetbalbroek en lichtblauwe kousen. Hierop zijn ook uitingen van zowel kledingsponsor Castore als club terug te vinden. De Castore tenues zijn uitgerust met een speciale technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en ventilatie. Dit komt onder ander tot uiting in de meshpanelen ter hoogte van de oksels. Check hieronder nog meer foto’s van het nieuwe derde wedstrijd tenue van Newcastle United! Dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Saint-Maximin, Almiron, Wilson, Schär en nog meer spelers

Newcastle United voetbalshirts bestellen

Het Castore Newcastle derde wedstrijdshirt voor het seizoen 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de officiële webshop van de Engelse club. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 84,95 (Maten XS, S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). In deze winkel is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en rugnummer, of met de naam en het nummer van je favoriete speler van The Magpies. Directe levering gegarandeerd!

Bestel andere Newcastle United merchandising in DEZE SHOP! (Inlcusief goedkope t-shirts en bedrukking)