15 juli 2016

Newcastle United 3e shirt 2016-2017

Newcastle United heeft komend seizoen ook een 3e shirt. In dit voetbalshirt worden vooral de uitwedstrijden in de FA Cup, maar ook een aantal wedstrijden in de Championship. Het 3e shirt wordt traditiegetrouw gezien als het ''cup shirt''. Newcastle United is afgelopen seizoen gedegradeerd uit de Premier League en speelt daarom komend seizoen op het tweede niveau van Engeland. We bespreken hieronder het nieuwe alternatieve uitshirt of 3e shirt waarin Newcastle United dat zal doen!

Newcastle United 3e shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe 3e shirt van ''The Magpies'' is komend seizoen overwegend wit met paarse accenten. Deze paarse accenten zijn vooral te vinden in de klassieke polo kraag van het shirt en in de brede paarse strip over de schouders en mouwen. De initialen van de club (NUFC) op de achterkant van het shirt zijn ook paars, evenals het logo van Puma op de rechter borst. Het logo van het sportmerk komt ook terug op de schouders en mouwen, maar dan in het wit. De Duitse kledingsponsor is sinds 2010 verbonden aan de club en zal dat ook nog in ieder geval tot 2020 zijn. Op het midden van het shirt is de hoofd- en shirtsponsor van de club verwerkt: WONGA! Wonga is sinds 2013 de shirtsponsor van de club.  Verder staat het logo van de club op de linker borst. Het nieuwe uittenue van ''The Magpies'' wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een brede paarse strip. Op de shorts staan ook weer de logo's van de club en Puma. De kousen kennen het zogenaamde hooped design. Dit betekent dat de kousen zijn uitgerust met brede witte en paarse horizontale banen. Op deze kousen staan ook de initialen van de club (NUFC) en de Puma cat. Zoals alle tenues van Puma zijn de tenues van Newcastle uitgerust met de Puma Dry Cell technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder de foto's van het nieuwe uitshirt en tenue welke vanaf nu gedragen wordt door sterren als Townsend, Sissoko, Mitrovic, Taylor, Coloccini, Cissé, Janmaat. De Jong, Anita en andere sterspelers van de Engelse club die onder leiding staat van Rafael Benitez. Check ook het nieuwe Newcastle United uitshirt en thuisshirt voor 2016-2017

Newcastle United 3e shirt kopen

Het nieuwe Newcastle United alternatieve uitshirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops voor kinderen en volwassenen. De prijs van het nieuwe shirt voor volwassenen is ongeveer € 80,- en voor kinderen € 70,-. In deze shops kan je je Newcastle uitshirt en tenue laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen! Directe levering!

Koop het nieuwste NUFC 3e shirt in deze officiële STORE!

of deze Newcastle Utd fanshop!

of in deze shop!

Newcastle -united -3e -tenue -2016-2017