24 januari 2017

Napoli XZTALS FLOWER concept voetbalshirt

In de categorie ''concept voetbalshirts'' hebben we weer een te gek voetbalshirt dat door designer XZTALS is ontworpen. Deze Engelse designer maakt wekelijks vette designs van verschillende voetbalshirts van grote clubs. Dit betekent verre van dit dit ook daadwerkelijk de nieuwe shirts van een club worden. Het is echter wel de perfecte inspiratiebron voor merken en clubs die nieuwe shirts gaan lanceren. Vandaag heeft XZTALS een uniek Napoli concept 3e shirt voor 2017-2018 gelanceerd. Hieronder bespreken we het design van dit te gekke concept voetbalshirt van de Italiaanse club!

Het Napoli concept voetbalshirt van XZTALS heeft een all-over print van bloemen over het shirt en verder een navy blauwe gloed. De laatste keer dat het voetbalshirt van Napoli een all-over print over het voetbalshirt had was in het seizoen 2013-2014. Destijds was Macron nog kledingsponsor van de club uit Napels en lanceerde het in samenwerking met de club een camouflage voetbalshirt. Kenmerkend aan de voetbalshirts van XZTALS is dat deze zijn shirts altijd voorziet van een brede crew neck en een witte bies aan de onderkant van de mouwen. Dit is ook bij het Napoli concept voetbalshirt het geval. Verder heeft het shirt uiteraard de gebruikelijke logo's op het shirt. Dit betekent dat op de borst het logo van Kappa en de club prijken en LETE als hoofdsponsor op het midden van het shirt staat. Subsponsor GAROFALO is door XZTALS weggelaten. Het concept tenue van Napoli wordt door de designer gecompleteerd door een strak wit voetbalbroekje en kousen met hetzelfde flower motief als op het shirt.

Check hieronder een foto van het concept shirt van XZTALS! Helaas zal dit zeker niet één van de nieuwe voetbalshirts van Napoli voor 2017-2018 worden. Het is in ieder geval de moeite waard om het shirt een keer uit te lichten! Wat vinden jullie? Heb je een mening? Deel het gerust hieronder.

Alle Napoli voetbalshirts voor 2016-2017 scoor je in deze officiële SHOP!

NAPOLI-XZTALS-flower -voetbalshirt