8 augustus 2016

Napoli uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Napoli uitshirt voor 2016-2017 is afgelopen weekend officieel gepresenteerd door de club en kledingsponsor Kappa. In dit nieuwe shirt speelt Napoli de Serie A, Coppa Italia en Champions League uitwedstrijden gedurende komend seizoen. Napoli eindigde afgelopen seizoen op een tweede plek, waardoor het direct geplaatst is voor de de groepsfase van het kampioenenbal. Het nieuwe uitshirt van Napoli werd afgelopen weekend voor het eerst gedragen in de met 5-0 gewonnen oefenwedstrijd tegen AS Monaco. We bespreken hieronder het design van het nieuwe voetbalshirt van de Azzurri.

Napoli uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe SSC Napoli uitshirt voor 2016-2017 is overwegend wit en bevat een hoge hals. Verder wordt het shirt gekenmerkt door de sjerp/sash van de linker schouder naar de rechter onderkant van het shirt. Deze baan is geheel in stijl van de belangrijkste clubkleur van de club waar Milik vanaf dit seizoen onder contract staat. De crew neck van het shirt is iets hoger dan dat we gewend zijn. Op de borst prijken de logo's van de club die haar thuiswedstrijden in het Stadio San Paulo speelt en de Italiaanse kledingsponsor Kappa. Het Italiaanse sportmerk is sinds het seizoen 2015-2016 kledingsponsor van de club uit Napels en staat met de trademark tekens ook op de schouders en mouwen. Hoofdsponsor van Napoli is LETE, welke sinds 2004 hoofdsponsor is van de club. HOnder het logo van LETE staat het logo van Garofolo. Het pastamerk is sinds 2013 verbonden aan de club. Op de achterkant van het shirt staat bovendien een nieuwe sponsor. KIMBO zal de komende drie seizoenen de achterkant van het shirt van de club versieren. Het nieuwe uittenue van Napoli wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten licht blauwe trademark tekens van Kappa. Bovendien staan de logo's van Kappa en de club op de shorts. De kousen zijn wit met aan de bovenkant een licht blauwe band en op het midden het logo van de club.

Het nieuwe Napoli uitenue is uitgerust met de zogenaamde Kappa KOMBAT Skin technologie. Dit betekent dat de shirts strak om het lichaam vallen en bovendien snel vocht transporteert naar de buitenkant. Bovendien zorgt dit systeem voor ventilatie. Uniek aan deze technologie is ook dat het shirt geen naden bevat en deze strak om het lichaam zitten.. Check hieronder de foto's van het nieuwe Napoli shirt en tenue voor 2016-2017, waarin sterren als Hamsik, Insigne, Milik, Koulibaly, Mertens, Gabbiadini, Callejon en andere sterren vanaf komend seizoen zullen schitteren. Check ook het nieuwe Napoli thuisshirt of het zwarte Napoli uitshirt

Napoli voetbalshirt kopen

Het nieuwe Napoli uitshirt kan je evenals het nieuwe thuis- en 3e shirt vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van het authentic shirt van de club is € 89,95 en de replica versie heeft een prijs van € 79,95. Voor kinderen heeft het nieuwe voetbalshirt van de Azzurri een prijs van € 69,95. In deze shops kan je je Napoli shirt laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Of laat je Napoli shirt bedrukken met de Serie A badge. Wil je andere producten kopen van de club? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering!

Koop het nieuwste Napoli shirt in deze SHOP!  (Check daar ook super goedkope Napoli shirts)

of deze NAPOLI STORE

Napoli -uittenue -2016-2017