9 juli 2016

Napoli thuisshirt 2016-2017

Napoli en kledingsponsor Kappa hebben het nieuwe shirt voor 2016-2017 officieel gelanceerd onder het motto ''STOP STOPPING. KEEP MOVING.'' In dit nieuwe thuisshirt speelt SSC Napoli de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden in het Stadion San Paulo gedurende komend seizoen. Società Sportiva Calcio Napoli is afgelopen seizoen op een knappe tweede plaats geëindigd en speelt daarom komend seizoen in het kampioenenbal. Het Italiaanse merk Kappa is sinds 2015-2016 de kledingsponsor van ''Partenopei'' en is ook verantwoordelijk voor het design van het nieuwe thuisshirt. Het nieuwe shirt heeft een klassiek design en bevat een nieuwe subsponsor.

Napoli thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Napoli shirt voor 2016-2017 is zoals altijd licht blauw (sky blue) en bevat dit jaar een crew neck. Verder bevat het nieuwe shirt van de club die onder leiding staat van Maurizio Sarri geen opvallende details. De linker borst is uitgerust met het logo van de club. Dit betreft een speciale high defintion badge van polyester en siliconen met een 3D effect. Het logo is dan ook erg licht. De rechter borst bevat het logo van kledingsponsor KAPPA. De trademark tekens van het merk komen terug op de mouwen en schouders. Hoofdsponsor van Napoli is LETE. Het bedrijf is al sinds 2004 verbonden aan de Italiaanse club. Onder het logo van LETE staat het logo van Garofolo. Het pastamerk is sinds 2013 verbonden aan de club. Op de achterkant van het shirt staat bovendien een nieuwe sponsor. KIMBO zal de komende drie seizoenen de achterkant van het shirt van de club versieren. Het nieuwe Napoli thuistenue kan gecompleteerd worden door zowel een licht blauw voetbalbroekje als een wit voetbalbroekje. Op deze shorts staan aan de zijkanten de trademark tekens van Kappa en bovendien staan de logo's van de club en het merk op de shorts. De kousen van het nieuwe tenue zijn licht blauw met aan de bovenkant een witte band. Het nieuwe Napoli thuistenue is uitgerust met de zogenaamde Kappa KOMBAT Skin technologie. Dit betekent dat de shirts strak om het lichaam vallen en bovendien snel vocht transporteert naar de buitenkant. Bovendien zorgt dit systeem voor ventilatie. Uniek aan deze technologie is ook dat het shirt geen naden bevat. Check hieronder de foto's van het nieuwe Napoli shirt en tenue voor 2016-2017, waarin sterren als Hamsik, Insigne, Higuain, Koulibaly, Mertens, Callejon en andere sterren vanaf komend seizoen zullen schitteren.

Napoli voetbalshirt kopen

Het nieuwe Napoli shirt kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van het authentic shirt van de club is € 89,95 en de replica versie heeft een prijs van € 79,95. Voor kinderen heeft het nieuwe voetbalshirt van de Azzurri een prijs van € 69,95. In deze shops kan je je Napoli shirt laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Of laat je Napoli shirt bedrukken met de Serie A badge. Wil je andere producten kopen van de club? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering!

Koop het nieuwste Napoli shirt in deze NAPOLI SHOP! (inclusief goedkopere voetbalshirts en t-shirts)

of deze NAPOLI STORE


Napoli -shirt -2016-2017
Napoli -thuis -shirt -2016-2017