14 september 2016

Napoli en Kappa lanceren speciaal Champions League voetbalshirt 2016-2017

Napoli en kledingsponsor Kappa hebben ook een speciaal Champions League shirt gelanceerd voor 2016-2017. Dit speciale Champions League shirt draagt de club tijdens de Champions League thuiswedstrijden in het Stadio San Paolo gedurende dit seizoen. Het shirt werd voor het eerst door de Italianen gedragen in de met 2-1 gewonnen wedstrijd tegen Dinamo Kiev, waarin Arek Milik twee keer trefzeker was. Napoli is tijdens de groepsfase van het kampioenenbal ingedeeld in poule B met Kiev, Besiktas en Benfica. Het nieuwe Champions League shirt van de club uit Napels is vrijwel hetzelfde als het shirt waarin de club de Serie A en Coppa Italia thuiswedstrijden speelt, maar dan met wat nuance verschillen. We bespreken het hieronder.

Napoli Champions League thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Napoli CL thuisshirt voor 2016-2017 is licht blauw met een ronde hals. De rechter borst bevat het logo van KAPPA en de linker borst bevat het logo van de club. Hoofdsponsor LETE staat op het midden van het shirt. Subsponsor GAROFALO staat niet op het Champions League shirt. Op het shirt voor de competitiewedstrijden staat het pastamerk onder het logo van LETE. Ook het logo van Kimbo is afwezig op het Champions League voetbalshirt. Deze staat op de andere shirts van Napoli op de achterkant. Een ander verschil met de thuisshirts van Napoli is de kleur van de trademark tekens van kledingsponsor Kappa. Op het Champions League tenue zijn de trademark tekens goud, waar deze op de andere shirts wit zijn. Het Italiaanse sportmerk is sinds 2015-2016 kledingsponsor van de club, waar onder andere sterren als Milik, Insigne, Mertens, Hamsik en Koulibaly spelen.  Het nieuwe Champions League tenue van Napoli wordt gecompleteerd door een licht blauwe voetbalbroekje met aan de zijkanten gouden trademark tekens van Kappa en de kousen zijn ook een combinatie van licht blauw en goud. Check hieronder de foto's van het nieuwe shirt, dat alleen tijdens de Champions League en Europese wedstrijden gedragen zal worden. Check ook het reguliere Napoli thuisshirt.

Dan nog even wat technische informatie. Het nieuwe Napoli thuistenue is uitgerust met de zogenaamde Kappa KOMBAT Skin technologie. Dit betekent dat de shirts strak om het lichaam vallen en bovendien snel vocht transporteert naar de buitenkant. Bovendien zorgt dit systeem voor ventilatie. Uniek aan deze technologie is ook dat het shirt geen naden bevat. Check hieronder de foto's van het nieuwe Napoli shirt en tenue voor 2016-2017, waarin sterren als Hamsik, Insigne, Higuain, Koulibaly, Mertens, Callejon en andere sterren vanaf komend seizoen zullen schitteren.

Napoli voetbalshirt kopen

Het nieuwe Napoli Champions League shirt kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van het authentic shirt van de club is € 89,95 en de replica versie heeft een prijs van € 79,95. Voor kinderen heeft het nieuwe voetbalshirt van de Azzurri een prijs van € 69,95. In deze shops kan je je Napoli shirt laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Of laat je Napoli shirt bedrukken met de Serie A badge. Wil je andere producten kopen van de club? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen Directe levering!

Koop het nieuwste Napoli shirt in deze NAPOLI STORE

of in deze SHOP!  (
Check daar ook super goedkope Napoli shirts!)


Napoli -champions -league -thuis -tenue -2016-2017