Napoli Champions League voetbalshirts 2019-2020

Napoli draagt in de Champions League weer nieuwe voetbalshirts! Qua design wijken deze tenues maar op een aantal punten af van de voetbalshirts waarin de club de Serie A en Coppa Italia wedstrijden speelt. In de Champions League neemt Napoli het in poule E op tegen Liverpool, Red Bull Salzburg en KRC Genk. Kappa is dit seizoen weer verantwoordelijk voor de tenues van de club uit Zuid-Italië. Dit zouden zomaar de laatste Napoli tenues van het Italiaanse sportmerk kunnen zijn. Er gaan geruchten dat adidas vanaf 2020-2021 kledingsponsor wordt van de club van trainer Carlo Ancelotti.

Napoli Champions League tenue 2019-20

Alle Napoli voetbalshirts bevatten dit jaar een cyberachtige all-over print. Deze print prijkt ook op het Champions League voetbalshirt van de Serie A club. Het shirt is lichtblauw en bevat een all-over camouflage print. Verder is het tenue uitgerust met navy blauwe details. De schouders bevatten een navy blauwe taping en ook de bies aan de onderkant van de mouwen is donkerblauw. Hetzelfde geldt voor de band aan de zijkanten van het voetbalshirt. Op het Serie A thuisshirt van Napoli zijn de navy blauwe details juist wit. Een ander verschil met de tenues die in de competitie en beker gedragen worden zijn de badges op de mouwen. De rechtermouw van het Champions League tenue bevat de zogenaamde Starball van het miljardenbal en de linkermouw van het shirt is uitgerust met de Respect badge. Verder ziet het tenue er nagenoeg hetzelfde uit. Het shirt is uitgerust met een ronde hals met een knoopje. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het logo van Kappa en de linkerborst is uitgerust met het logo van de Napolitanen. Op het midden van het Champions League tenue staat bovendien hoofdsponsor LETE. Het logo van MSC staat niet op de tenues voor het kampioenenbal. De achterkant van het shirt is geheel lichtblauw en bevat aan de bovenkant de naam van de club: SSC Napoli. Het nieuwe Napoli Champions League tenue wordt compleet gemaakt door een navy blauw voetbalbroekje en lichtblauwe kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Napoli Champions League voetbalshirts voor 2019-2020, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Mertens, Lozano, Youness, Insigne, Elmas, Milik, Manolas, Koulibaly, Ruiz, Llorente.

Napoli voetbalshirt bestellen

De nieuwe Napoli voetbalshirts kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels voor volwassenen. Het voetbalshirt heeft een prijs van € 89,95 en is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Napoli voetbalshirt direct in deze winkel

of deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts)