22 juli 2016

Napoli 3e shirt 2016-2017

Napoli en Kappa hebben de nieuwe 3e shirts voor 2016-2017 vandaag officieel bekend gemaakt onder hetzelfde motto als het thuisshirt: ''STOP STOPPING. KEEP MOVING''. In dit nieuwe 3e shirt speelt Napoli de uitwedstrijden in de Serie A, Coppa Italia en de Champions League gedurende 2016-2017. Napoli is afgelopen seizoen tweede geworden in de Serie A en speelt daarom Champions League. Het nieuwe 3e shirt zal vooral worden gebruikt tijdens de uitwedstrijden in de Coppa Italia en Champions League. We bespreken het design van het nieuwe SSC Napoli shirt hieronder.

Zwart Napoli 3e shirt en tenue 2016-2017

Het Napoli 3e shirt voor 2016-2017 is dit jaar geheel zwart met een iets hogere hals dan normaliter het geval is. Verder bevat het shirt gouden accenten. Deze gouden accenten komen terug in het logo en de trademark tekens van Kappa. Het logo van het Italiaanse sportmerk staat op de rechter borst, terwijl de trademark tekens van het merk in het goud op de mouwen staan. Kappa en Napoli hebben sinds 2015-2016 een contract. De linker borst bevat het logo van de club, terwijl de sponsoren LETE en Garofalo op het midden van het shirt staan. LETE is al sinds 2004 verbonden aan de Italiaanse club. . Het pastamerk Garofalo is sinds 2013 verbonden aan de club. Op de achterkant van het shirt staat bovendien een nieuwe sponsor. KIMBO zal de komende drie seizoenen de achterkant van het shirt van de club versieren. Het nieuwe 3e tenue van Napoli wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen. . Op de shorts staan aan de zijkanten de trademark tekens van Kappa in het goud en bovendien staan de logo's van de club en het merk op de shorts. De kousen van het nieuwe tenue zijn zwart  met aan de bovenkant een gouden band. 

Het nieuwe Napoli 3e shirt en tenue is uitgerust met de zogenaamde Kappa KOMBAT Skin technologie. Dit betekent dat de shirts strak om het lichaam vallen en bovendien snel vocht transporteert naar de buitenkant. Bovendien zorgt dit systeem voor ventilatie. Uniek aan deze technologie is ook dat het shirt geen naden bevat. Check hieronder de foto's van het nieuwe Napoli shirt en tenue voor 2016-2017, waarin sterren als Hamsik, Insigne, Higuain, Koulibaly, Mertens, Callejon en andere sterren vanaf komend seizoen zullen schitteren. Check ook het nieuwe Napoli thuisshirt voor 2016-2017

Napoli voetbalshirt kopen

Het nieuwe Napoli 3e shirt kan je evenals het nieuwe thuis- en uitshirt vanaf nukopen in de onderstaande shops. De prijs van het authentic shirt van de club is € 89,95 en de replica versie heeft een prijs van € 79,95. Voor kinderen heeft het nieuwe voetbalshirt van de Azzurri een prijs van € 69,95. In deze shops kan je je Napoli shirt laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Of laat je Napoli shirt bedrukken met de Serie A badge. Wil je andere producten kopen van de club? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering!

Koop het nieuwste Napoli shirt in deze NAPOLI SHOP! (inclusief goedkopere voetbalshirts en t-shirts)

of deze NAPOLI STORE

Napoli -3-shirt -2016-2017-kappa

Napoli -shirt -2016-2017-kappa (1)

Napoli -3e -shirt -2016-2017