Motherwell voetbalshirts 2022-2023

Motherwell en kledingsponsor Macron hebben de nieuwe Motherwell voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd! In deze tenues speelt de Schotse club de Schotse Premiership, beker en Europese wedstrijden gedurende 2022-2023. Motherwell eindigde afgelopen seizoen op een vijfde plek in de Schotse competitie en speelt voorronde Conference League. Motherwell Football Club speelt haar thuiswedstrijden in het Fir Park Stadium. Ook dit jaar is Macron weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Motherwell tenues. Het Italiaanse sportmerk is sinds medio 2014 de kledingsponsor van ''The Well.''

Motherwell thuisshirt 2022-2023

Het Motherwell thuisshirt 2022-2023 is geïnspireerd door de voetbalshirts van de jaren '80 (met name die van de periode (1982-1984) en heeft een beetje het design van het Ajax voetbalshirt. Het voetbalshirt is overwegend donker rood en wordt gekenmerkt door de brede donker gele verticale baan over het midden van het voetbalshirt. Zowel in het rode als het gele gedeelte is een design van dunne zigzag strepen verwerkt. Verder is het voetbalshirt uitgerust met een polokraag met twee dunne gele lijnen. Daarnaast bevat het tenue een V-hals. Ook de onderkant van de mouwen zijn uitgerust met een gele band. Hetzelfde geldt voor de zijkanten van het thuistenue. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het logo van Macron in het wit. De andere borst bevat de badge van de club. Hoofdsponsor Paycare versiert het midden van het voetbalshirt. Het tenue bevat nog een aantal details. De binnenkant van de hals bevat een label met daarin het clublogo en in de nek op de achterzijde van het tenue prijkt de bijnaam van de club boven een driehoek: STEELMEN. Het Motherwell thuistenue wordt compleet gemaakt door een donker rood voetbalbroekje met aan de zijkanten een gele baan. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en Macron. De kousen van het thuistenue zijn donker geel (amber) met aan de bovenkant drie rode banen.

Motherwell uitshirt 2022-2023

Het Motherwell uitshirt 2022-2023 is dit jaar overwegend wit en wordt gekenmerkt door de bordeaux rode en gele baan over de linker zijkant van het voetbalshirt. Deze banen bevatten een design van diagonale lijnen. De clubkleuren komen ook terug in de gevouwen kraag. De band aan de onderkant van de mouwen is ook bordeaux rood en dit geldt ook voor het logo van Macron op de rechterborst en de schouders. Op de linkerborst prijkt de badge van de club en daaronder staat het logo van Paycare. In de nek op de achterzijde van het tenue staat ook de bijnaam van de club. Het Motherwell uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een bordeaux rode en gele lijn. De kousen zijn ook wit en bevatten op de zijkanten een bordeaux rood/geel vlak.

Zoals alle tenues van Macron zijn de Motherwell tenues uitgerust met de mPerformance technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Motherwell voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Tierney, Van Veen, Mugabi, Woolery, Slattery, O'Donell en nog meer spelers.

Motherwell voetbalshirt bestellen

De Macron Motherwell voetbalshirts 2022-2023 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Schotse club. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Schotse clubs? Check het dan in deze winkel! 

Motherwell thuisshirt 2022-2023

Motherwell thuisshirt 2022-2023

Motherwell thuisshirt 2022-2023

Motherwell uitshirt 2022-2023

Motherwell uitshirt 2022-2023