Motherwell voetbalshirts 2019-2020

Motherwell en Macron hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 officieel bekend gemaakt. In deze nieuwe voetbalshirt speelt de club uit Schotland de Schotse Premiership en bekerwedstrijden gedurende 2019-20. De club eindigde afgelopen seizoen op een achtste plaats in de Schotse competitie en speelt daarom ook komend seizoen weer op het hoogste niveau. Sinds 2014 is het Italiaanse sportmerk Macron verantwoordelijk voor de productie van de tenues van ''Well'' en ook dit seizoen is dat het geval.

Motherwell thuisshirt 2019-2020

Het thuisshirt van Motherwell is dit seizoen geheel donker geel met een brede bordeaux rode band over de borst. Verder bevat het voetbalshirt, dunne, bordeaux rode pinstripes over het tenue en bevatten de onderkant van de mouwen een rode lijn. Het voetbalshirt is ook uitgerust met een V-hals en kleine opstaande kraag in het bordeaux rood. De rechterborst en de mouwen zijn uitgerust met het logo van Macron en de andere borst bevat het logo van de club. Het thuistenue van Motherwell wordt compleet gemaakt door een bordeaux rood broekje en gele kousen met dunne, bordeaux rode banen en een bredere band aan de bovenkant.

Motherwell uitshirt 2019-2020

Het Motherwell uitshirt voor 2019-2020 is wit en bevat een gele en bordeaux rode band over de borst. Deze kleurencombinatie is ook weer te vinden in een band aan de onderkant van het tenue en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Het uittenue is door Macron uitgerust met een klassieke polokraag en de logo's van de club en Macron staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt gecompleteerd door een wit broekje met aan de onderkant een rode en gele band. Ook deze kousen hebben weer deze kleurencombinatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Motherwell tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Hastie, Cadden, Turnbull, Hartley, Ariyibi en nog meer spelers. Helaas is het niet mogelijk om het tenue van Motherwell in een Nederlandse of Belgische shop te kopen. Ben je op zoek naar andere tenues voor 2019-2020? Check het in deze winkel!

Motherwell voetbalshirt 2019-2020