Motherwell thuisshirt 2020-2021

Een week na de lancering van het nieuwe uitshirt hebben Motherwell en kledingsponsor Macron het nieuwe Motherwell thuisshirt 2020-2021 officieel gepresenteerd. In dit tenue spelen de Schotten de Premiership, beker en Europese thuiswedstrijden op Fir Park gedurende 2020-2021.

Het Motherwell thuisshirt 2020-2021 is dit seizoene een ode aan het winnen van de League Cup in 1950, wat dit jaar 70 jaar geleden is. Het Motherwell thuistenue heeft dan ook een klassiek design. Het tenue is overwegend oker geel en wordt gekenmerkt door de bordeaux rode band over de borst. Daarnaast is het Motherwell tenue dit seizoen voorzien van een y-hals met een witte polo kraag. De rechterborst bevat het logo van Macron in het bordeaux en dit logo staat ook op beide mouwen. Het Italiaanse merk is sinds 2014 de kledingsponsor van de Schotse club. De linkerborst van het tenue is uitgerust met het logo van de club. Evenals op het nieuwe thuisshirt staat op de achterkant van de hals de bijnaam van de club: STEELMEN. Het Motherwell thuistenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een witte taping met daarin in het bordeaux het Macron logo. Ook het clublogo versiert de voetbalbroekjes. De kousen van het Motherwell thuistenue zijn bordeaux rood met aan de bovenkant twee gele banden. Zoals alle Macron tenues is het nieuwe Motherwell thuistenue uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor een betere afvoer van vocht en ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Motherwell thuistenues 2020-2021, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Turnbull, Watt, Long, Aarons, Sherwin Seedorf en nog meer sterspelers. Dit tenue kun je alleen bestellen in de officiële clubshop van de Schotten. Op zoek naar andere tenues van Schotse clubs? Check het dan in deze winkel! 

Motherwell voetbalshirt 2020-2021