Manchester United uitshirt 2018-2019

De Premier League is inmiddels al drie wedstrijden bezig en nu pas is het nieuwe uitshirt van Manchester United bekend. Dit nieuwe Manchester voetbalshirt voor 2018-2019 is vandaag namelijk officieel bekend gemaakt door ''The Mancunians'' en kledingsponsor adidas. In dit nieuwe tenue speelt het keurkorps van trainer Jose Mourinho de Premier League, FA Cup en Champions League uitwedstrijden gedurende 2018-2019. Het nieuwe uitshirt van United heeft dit seizoen een opvallend kleur! Het shirt is namelijk roze. Dit is voor het eerst in de geschiedenis van de club dat het nieuwe uitshirt geheel roze is. Check hieronder waarom dit het geval is en wat het verhaal is achter het nieuwe uittenue van de club die haar thuiswedstrijden speelt op Old Trafford.

Manchester United uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Manchester United uitshirt heeft de kleur ''football pink.'' Deze licht roze tint is een ode aan een krant die niet meer bestaat, namelijk het sportkatern van het Manchester Evening News, welke mateloos populair was onder de supporters van de club. Dit katern werd overigens ook ''football pink'' genoemd. Deze krant werd direct na de wedstrijden van Manchester United en Manchester City uitgebracht voor de fans op zaterdagmiddag.  Deze krant werd geprint op licht roze papier. In het jaar 2000 werd deze krant alleen nog op zondag uitgebracht en sinds 2007 bestaat het katern helemaal niet meer. Het shirt heeft verder het bekende adidas design. De drie strepen over de schouders van het voetbalshirt hebben een net iets donkerdere tint roze en verder is het nieuwe uitshirt van Manchester United ook uitgerust met een V-hals. De kleur roze is voor adidas overigens een vrij populaire kleur. Eerder lanceerde het merk al roze uitshirts van Juventus en Real Madrid. Deze shirts waren regelrechte bestsellers. De binnenkant van de hals bevat een zwarte taping en het logo van adidas op de rechter borst is ook zwart. Adidas is sinds 2015-2016 de kledingsponsor van de club en beide partijen hebben een langjarig contract. De andere borst bevat het logo van de club en sponsor Chevrolet versiert het midden van het tenue. Vanaf dit seizoen heeft United ook een zogenaamde mouwsponsor. In juli tekende Manchester United een langjarig contract met Kohler.

Het nieuwe Manchester United uittenue voor 2018-2019 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje. Dit short bevat aan de zijkanten roze adidas stripes. Ook zijn de logo's van de club en adidas vertegenwoordigd. De kousen van het uittenue zijn roze met roze adidas strepen. De authentic voetbalshirt van Manchester zijn dit jaar weer uitgerust met de adidas Climachill technologie en de replica shirts bevatten de Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe shirt dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Alexis, Pogba, Lukaku, Pereira, Rashford, Dalot, Lingard, Fred en andere sterspelers. Check ook het nieuwste thuisshirt en 3e shirt!

Manchester United voetbalshirt kopen

Het nieuwe, roze uitshirt van United kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 85,- en voor kinderen € 70. Deze shirts kan je bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL.  Dit kan in de onderstaande webshops. In deze webshops is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en rugnummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballers van Manchester United. Wil je andere fan artikelen bestellen van de Engelse topclub? Bekijk dan het overzicht hiernaast of hieronder! Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Manchester United voetbalshirts in deze WINKEL (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)

of de adidas winkel!