18 juli 2018

Manchester United thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Manchester United thuisshirt voor 2018-2019 is vandaag officieel gepresenteerd door de Engelse club en kledingsponsor adidas. In dit voetbalshirt speelt het keurkorps van José Mourinho de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League thuiswedstrijden op Old Trafford gedurende 2018-2019. United eindigde afgelopen seizoen op een tweede plaats achter Manchester City en speelt daarom ook dit jaar weer in de Champions League. Adidas is dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van het tenue van United. Beide partijen hebben sinds het seizoen 2015-2016 een samenwerking. Deze deal loopt in ieder geval nog tot 2025. Check hieronder alles over het nieuwe thuisshirt van ''The Mancunians.''

Manchester United thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Manchester United thuisshirt staat dit jaar geheel in het teken van het 140 jarig bestaan van de club. De club werd in 1878 door een afdeling van het treinstation van Lancashire & Yorkshire als Newton Heath. Het nieuwe voetbalshirt van United bevat dan ook een verwijzing naar het treinstation van destijds. Het shirt is geheel rood en wordt gekenmerkt door de horizontale rode en zwarte strepen over de body van het shirt. Deze banen staan symbool voor de treinrail van het station van Lancashire & Yorkshire. De bovenkant van het shirt bevat dunne, horizontale, rode banen en de onderkant van het tenue is uitgerust met dunne, horizontale, zwarte banen. Deze banen hebben aan de bovenkant een design van zeshoeken en lopen naar het midden van het shirt over in een subtiele patroon. Verder bevat het nieuwe thuisshirt van Manchester United een zogenaamde EQT collar. Dit betreft een brede v-hals met een subtiele, zwarte rand. De zwarte accenten komen ook weer terug in de drie strepen van adidas over de schouders. Het logo van het Duitse sportmerk prijkt op de rechter borst in het wit en de andere borst bevat het logo van de club. Hoofdsponsor Chevrolet versiert het midden van het tenue. Het automerk en de Engelse club hebben sinds 2014 een deal. Deze loopt in ieder geval nog tot 2021. Manchester United heeft dit jaar ook een nieuwe mouwsponsor. Het logo van Kohler staat namelijk op de linker mouw. Kohler en United tekenden afgelopen week een deal voor meerdere jaren.

Het nieuwe thuistenue van Manchester United wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje. De zwarte tint van de onderkant van het shirt loopt mooi over in het broekje, zodat beide items een mooie combinatie vormen. Op de broekjes prijken ook weer de logo's van de club en adidas. De kousen hebben hetzelfde design als het shirt. Deze zijn echter aan de bovenkant zwart en lopen naar de onderkant middels horizontale zwarte en rode banen over in het rood. Zoals alle adidas tenues zijn ook de Manchester United voetbalshirts weer uitgerust met de adidas Climacool technologie voor een optimale prestatie. De authentic tenues zijn ook uitgerust met de Climachill technologie van het Duitse sportmerk.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Manchester United thuisshirt voor 2018-2019, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Lukaku, Pogba, Martial, Alexis, Rashford, Lingard, Mata en nog meer sterspelers. Check ook het opvallende 3e shirt van de club en het roze uitshirt! 

Manchester United voetbalshirt kopen

Het is altijd mogelijk om een thuisshirt van Manchester United te bestellen. Dit kan in de onderstaande webshops. Het is bij deze webshops ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met de naam en rugnummer van je favoriete voetballers van Manchester United. Wanneer je andere artikelen van de club uit Manchester wilt bestellen, bekijk het overzicht hiernaast of hieronder voor de fan merchandise. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Manchester United voetbalshirt in deze officiële shop (inclusief officiele bedrukking en goedkope t-shirts van de club)

of de ADIDAS SHOP