Manchester United trainingsshirt Champions League 2020-2021

Manchester United draagt in de aanloop naar de Champions League wedstrijden dit seizoen een paars trainingsshirt! Dit nieuwe trainingsshirt is afgelopen week door de club en adidas, tegelijkertijd met het nieuwe Manchester United Champions League trainingspak officieel gelanceerd. Dit training shirt wordt door ''The Mancunians'' exclusief gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in het miljardenbal. Ook dit seizoen neemt United weer deel aan de groepsfase van het toernooi. Afgelopen seizoen eindigde het team van Ole Solskjaer op een derde plek in de Premier League!

Paars Manchester United training shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe Manchester United Champions League training shirt is onderdeel van de zogenaamde Ultimate lijn van adidas. Alle trainingsshirts uit de Ultimate lijn van het Duitse sportmerk hebben hetzelfde template. Ook clubs als Ajax, Real Madrid en Juventus dragen een soortgelijk trainingsshirt ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden. De trainingsshirts worden gekenmerkt door een all-over camouflage print over de body van het training shirt. Op het nieuwe trainingsshirt van United is deze print paars. Een ander kenmerk van de trainingsshirts is de zogenaamde adidas EQT collar. Deze kraag is geïnspireerd door de kraag van de adidas voetbalshirts in de jaren '90 en betreft een combinatie van een V-hals en opstaande kraag. De adidas trademark strepen staan dit jaar op de schouders en zijn geel. Verder zijn alle logo's op het trainingstenue oranje. De rechterborst bevat het adidas performance logo in het oranje. Het Duitse sportmerk is sinds 2015-2016 de kledingsponsor van United en beide partijen hebben nog een langdurig contract. Hetzelfde geldt voor het contract met AON. De verzekeringsmaatschappij was in de periode 2010-2014 shirtsponsor van United en prijkt nu op alle trainingskleding. De linkerborst is uitgerust met het clublogo. Een subtiel detail prijkt nog in de nek op de achterzijde van het shirt. Hier is de duivel uit het clublogo verwerkt.

De Ultimate collectie van United bevat geen trainingsbroekje, maar dit trainingsshirt is makkelijk te combineren met de voetbalbroekjes van de Manchester United tenues of het broekje van het reguliere Manchester United trainingsshirt. De trainingskleding van United is dit jaar ook weer uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Manchester United trainingsshirt Champions League bestellen

Het paarse Manchester United trainingsshirt kun je vanaf nu bestellen. De Ultimate collectie is alleen beschikbaar voor volwassenen en is bovendien duurder. Het trainingsshirt heeft namelijk een prijs van € 69,95 en is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Check ook andere United trainingskleding in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel het Manchester United Champions League trainingsshirt direct in deze SHOP

of deze fanshop!

of deze winkel! 

Paars Manchester United trainingsshirt 2020-2021