Manchester United trainingsshirt 2020-2021

Adidas heeft vandaag naast het nieuwe Manchester United trainingspak 2020-2021 ook het trainingsshirt uitgebracht. Dit trainingsshirt wordt door het elftal van manager Ole Gunnar Solskjær gedragen tijdens de trainingen ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden in 2020-2021. Waarschijnlijk wordt deze trainingskleding ook al gedragen in de voorbereiding op de laatste wedstrijden van 2020-2021.

Groen Manchester United training shirt en tenue 2020-21

Het Manchester United training shirt 2020-2021 is dit jaar leger groen, welke door adidas ''legend earth'' wordt genoemd. Qua template heeft het shirt alle kenmerken van het adidas Condivo 20 template. Een kenmerk van dit template zijn dat de drie adidas trademark strepen op weerszijden van de mouwen een andere kleur hebben. Op de rechtermouw zijn de strepen oranje en op de linkermouw zijn de strepen wit. De drie strepen van het Duitse sportmerk lopen dit seizoen niet over de gehele lengte van de mouwen. Een ander kenmerk van het adidas Condivo 20 template is de brede, ronde hals. De logo's van de club en adidas op de borst hebben dezelfde kleuren als de drie strepen op de mouwen. Het adidas logo op de rechterborst is oranje en het Manchester United logo op de andere borst is wit. Op het midden van alle Manchester United trainingskleding staat sponsor AON. De verzekeringsmaatschappij was van 2010 tot 2014 hoofdsponsor van United en droeg daarna het stokje over aan de huidige hoofdsponsor Chevrolet. Sindsdien staat AON nog wel op alle trainingskleding van Manchester United. Een detail bevindt zich nog in de nek op de achterkant van het tenue. Hier is de naam van de club in het oranje verwerkt.

Het Manchester United trainingstenue wordt dit seizoen gecompleteerd door een groen trainingsbroekje. De strepen aan de zijkanten van het voetbalbroekje hebben dezelfde kleuren als op het Manchester United trainingsshirt 2020-2021. Hetzelfde geldt voor de logo's. Alle trainingskleding van United is dit seizoen uitgerust met de nieuwe AeroReady technologie, welke zorgt voor een nog betere afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe trainingsshirts van Manchester United.

Manchester United training shirt bestellen

Het groene Manchester United trainingsshirt kun je vanaf deze maand bestellen in de onderstaande webshops. De prijzen van de shirts zijn hetzelfde als voorgaande seizoenen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het shirt € 44,95 en voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176) € 39,95. De broekjes zijn beschikbaar vanaf € 29,95. Directe levering!

Bestel het Manchester United training shirt in deze SHOP

of deze winkel! 

of deze fanshop!

Groen Manchester United trainingsshirt 2020-2021