Manchester United trainingspak 2020-2021

Het Manchester United trainingspak 2020-2021 is dit seizoen legergroen. Vandaag lanceerde adidas het pak, waarin de club van manager Ryan Giggs gedurende het seizoen 2020-2021 de trainingen en warming-up afwerkt ter voorbereiding op de Premier League FA Cup en Europese wedstrijden. Zoals ieder seizoen bestaat het pak uit een training sweater en een trainingsbroek. Dit jaar hebben alle adidas pakken hetzelfde template, namelijk het adidas Condivo 20 template. Dit komt tot uiting in een aantal kenmerken van het trainingspak. In de voorbereiding op de wedstrijden in de Champions League draagt de club het Manchester United Champions League trainingspak. 

Groene Manchester United training sweater en trainingsbroek 2020-21

De kleur van het Manchester United trainingspak 2020-2021 is dus legergroen. Door adidas wordt deze kleur ''Legend Earth'' genoemd. Daarnaast bevat het pak nog twee andere kleuren, namelijk oranje en wit. Dit is het eerste kenmerk van het adidas Condivo 20 template. Het adidas logo op de rechterborst is oranje en het clublogo op de andere borst is wit. Ook het logo van AON op het midden van de trainingstrui is wit. De verzekeringsmaatschappij staat niet op de tenues van Manchester United, maar dus wel op alle trainingskleding. Het contract tussen AON en de bewoners van Old Trafford duurt in ieder geval nog tot het einde van dit seizoen. Een ander kenmerk van het Condivo template is de verplaatsing van de drie adidas strepen. Deze staan dit seizoen niet meer op de schouders van de Manchester United training top, maar zijn verplaatst naar de onderkant van de mouwen. Op de rechtermouw zijn deze strepen oranje en op de andere mouw wit. In de nek van de Manchester United sweater is in het oranje de naam van de club verwerkt. Verder bevatten alle training tops van adidas dit seizoen weer een hoge hals met een rits tot de borst. Dit seizoen heeft adidas een extra vlak toegevoegd aan de bovenkant van de rits, zodat hierin de rits verstopt kan worden. Verder bevatten de training tops de gebruikelijke kenmerken. De mouwen betreffen raglanmouwen. Dit komt tot uiting in de ribbels op de mouwen en tezamen met de duimgaten aan de onderkant zorgt dit ervoor dat de training top naadloos op het lichaam aansluit. Zoals vorig seizoen is de achterkant van de training top dit seizoen ook weer iets langer.

Het Manchester United trainingspak 2020-2021 bevat een trainingsbroek in dezelfde kleurencombinatie als de sweater. Deze is ook legergroen met aan de rechter zijkant oranje adidas strepen en aan de onderkant witte stripes. Alle functionele elementen van de pakken zijn verder hetzelfde. De bovenkant van de Manchester United trainingspak 2020-2021 bevat een tailleband, waarmee je de fit aan kunt passen. Bovendien is de broek uitgerust met zakken en ook dit seizoen heeft de broek weer een toelopende pasvorm, waardoor het lekker om je benen zit. Voor het eerst zijn de pakken uitgerust met de nieuwe adidas AeroReady technologie. Deze door adidas in november 2019 gelanceerde technologie zorgt voor een nog betere afvoer van zweet en voor ventilatie, waardoor het een perfect pak is om op straat te dragen of om in te trainen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe trainingspak van Manchester United, waarin we vanaf nu spelers als Ighalo, Pogba, Rashford, Fernandes en andere sterspelers in zien.

Manchester United trainingspak bestellen

Het groene Manchester United trainingspak kun je vanaf deze maand bestellen. De broek en de trainingstrui zijn los beschikbaar. Voor volwassenen is de training sweater € 74,95 en voor kinderen € 64,95. De broek bestel je al vanaf € 49,95 en het pak is beschikbaar in de volgende maten: 122, 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Directe levering!

Bestel het Manchester United Champions League trainingspak direct in deze fanshop!

of deze SHOP

of deze winkel!