Manchester United trainingspak Champions League 2020-2021

Manchester United en adidas hebben nu ook het nieuwe Manchester United Champions League trainingspak 2020-2021 officieel gelanceerd. Dit trainingspak wordt door ''The Mancunians'' gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in het miljardenbal dit seizoen. De club van manager Ole Solskjaer eindigde afgelopen jaar op een derde plek in de Premier League, dus heeft het zich verzekerd voor een ticket in de groepsfase van de Champions League. Eerder lanceerden de club en adi overigens al een groen Manchester United trainingspak.

Manchester United Champions League training sweater en trainingsbroek 2020-2021

Het nieuwe Manchester United Champions League trainingspak heeft verschillende kleuren. De trainingstrui is overwegend maroon en de logo's op de training sweater zijn oranje. Op de rechterborst prijkt het logo van adidas en de andere borst bevat het clublogo. Sponsor AON staat op het midden van de training sweater. De verzekeringsmaatschappij staat overigens niet op de voetbalshirts van United. Autofabrikant Chevrolet heeft de functie van hoofd- en shirtsponsor. AON stond overigens wel in de periode 2010-2014 als shirtsponsor op de tenues van de Engelse topclub. Alle Champions League trainingspakken van adidas bevatten dit jaar ook een speciale print aan de zijkanten van de mouwen en de sweater. Dit betreft een camouflage achtige print en is op de training top van United paars. Een verschil met het andere trainingspak van de club is dat deze training sweater een V-hals bevat in plaats van semihoge hals. Wel bevat de training top nog een rits tot het midden van de borst. Kenmerkend voor alle trainingspakken dit seizoen is bovendien dat de drie adidas strepen naar de onderkant van de mouwen zijn verplaatst en deze zijn op het Manchester United Champions League trainingspak geel. In de nek op de achterzijde van de sweater prijkt in het oranje de iconische duivel uit het clublogo. De mouwen van de training top bevatten aan de onderkant ook dit jaar weer duimgaten, zodat de sweater nog beter aansluit op het lichaam. De achterkant van de sweater is iets langer, voor de optimale bescherming.

Het Manchester United trainingspak wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek met aan weerszijden gele adidas strepen. De logo's van de club en adidas op de trainingsbroek zijn ook oranje. Verder zijn de zijkanten van de broek uitgerust met gele adidas strepen. De trainingsbroek heeft verder de gebruikelijke functionele kenmerken. De zijkanten van de broek zijn uitgerust met zakken met een rits, de bovenkant van de trainingsbroek bevat een tailleband en de onderkant van de trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen. De broek heeft bovendien een zogenaamde tapered fit. Dit houdt in dat de broek strak valt rondom de enkels en kuiten. Het gehele pak is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe pak, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Van de Beek, Fernandes, Pogba, Rashford, Greenwood, Martial, Maguire, De Gea, Lingard en andere spelers.

Manchester United trainingspak bestellen

Het Manchester United Champions League trainingspak 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit pak is onderdeel van de zogenaamde ULTIMATE collectie. Deze collectie is duurder dan de reguliere trainingslijn van de club en is alleen voor volwassenen beschikbaar. Dit pak kun je dus alleen bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. De trainingstrui heeft een prijs van € 89,95 en de training sweater is € 69,95. Check ook andere United trainingskleding in de onderstaande winkels. Directe levering! 

Bestel het Manchester United Champions League trainingspak direct in deze SHOP

of deze fanshop!

of deze winkel! 

Manchester United trainingspak Champions LEague 2020-2021

Paars Manchester United Champions League trainingspak 2020-2021