Manchester United trainingspak 2018

Manchester United is door kledingsponsor adidas ook weer in het nieuw gestoken. De Mancunians werken hun trainingen en warming-up vanaf nu namelijk af in een geheel nieuw trainingspak. Dit pak maakt onderdeel uit van de nieuwe 2018 adidas collectie van de club. Het nieuwe pak wordt vanaf januari tot mei 2018 gedragen door de spelers van de club. Dit betekent dat het trainingspak ook gedragen wordt tijdens de voorbereiding op de Champions League achtste finalewedstrijden tegen Sevilla en eventuele andere wedstrijden in het kampioenenbal. Dit betreft het laatste pak van het seizoen 2017-2018. Pas medio juni lanceren adidas en de club van manager Mourinho nieuwe pakken voor 2018-2019

Manchester United training top 2018

Het nieuwe trainingspak van Manchester United voor 2018 bestaat opnieuw uit een training top en trainingsbroek. De training top heeft hetzelfde template als het eerder gelanceerde Champions League pak of het andere pak voor 2017-2018. Alleen de kleur is anders. De nieuwe United training top is het komende half jaar overwegend leger groen. Door adidas wordt deze kleur ''trace green.'' genoemd. Verder heeft het longsleeve trainingsshirt dezelfde kenmerken als de andere training tops. De sweater van Manchester United bevat een hoge hals. Bovendien zijn de mouwen van het shirt uitgerust met duimgaten. Hierdoor valt de sweater nog strakker om het lichaam. Daarnaast zorgt dit ervoor dat de mouwen de fit van een handschoen hebben. De bies kan ook omgeslagen worden en dit biedt weer extra bedekking. De drie strepen van adidas lopen alleen over de mouwen en deze strepen zijn wit. Verder bevatten de mouwen speciale mesh inzetstukken en dit biedt een stukje ventilatie. Op de borst van de top staan de logo's van de club en adi en op het midden van de training sweater staat het logo van AON. AON staat alleen op de trainingskleding. Op de voetbalshirts staat Chevrolet als hoofdsponsor.

Van de training tops is ook een speciale winter versie uitgebracht. Deze sweaters worden door adidas de warm-up tops of shirts genoemd. Deze hebben vrijwel hetzelfde design, maar bevatten een iets hogere hals. Bovendien bevatten deze warm-up tops van United een extra laagje waarin de adidas Climawarm technologie is verwerkt. Deze technologie houdt je warm tijdens de koude winterdagen. De achterkant van deze tops bevat een zogenaamde scuba capuchon. Verder ziet deze sweater er hetzelfde uit.

Manchester United trainingsbroek 2018

Het nieuwe Manchester United pak wordt compleet gemaakt door dezelfde trainingsbroek als het andere pak. Deze trainingsbroek is grijs en heeft een getailleerde pasvorm. Dit betekent dat de broek vooral strak om de enkels en kuiten valt. Andere features van deze trainingsbroek zijn de enkelritsen aan de onderkant en de tailleband aan de bovenkant. Met de enkelritsen kan je je broek makkelijker over je sneakers of voetbalschoenen aan en uit doen. Met de tailleband kan je de pasvorm wat aanpassen. Verder bevat de broek aan de zijkanten twee zakken en mogen de logo's van adidas en de club niet ontbreken.

Eind vorig jaar lanceerden Manchester United en adi al een nieuw anthem trainingsjack, dat door de club in de tweede seizoenshelft van 2017-2018 gedragen wordt. De nieuwe kleding wordt vanaf nu gedragen door spelers als Zlatan Ibrahimovic, Pogba, Lukaku, Matic, Mkhitaryan, Rashford en andere sterspelers.

Manchester United trainingspak bestellen

Het nieuwe Manchester United trainingspak kan je vanaf nu voor volwassenen en kinderen bestellen. Voor kinderen kan dat in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. Voor volwassenen kan dat in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. De training top heeft voor volwassenen een prijs van € 75,- en voor kinderen € 65,-. De warm-up top is alleen voor volwassenen te koop en heeft een prijs van € 85,-. De broek is in kindermaten € 50,- en voor volwassenen € 55,-. Wil je andere producten van de Engelse topclub bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder!

Koop het nieuwe Manchester United pak exclusief in deze Manchester United shop

of deze online winkel!