adidas lanceert klassiek Manchester United anthem jack voor 2018

Manchester United en adidas hebben deze week ook een nieuw ZNE anthem jack gelanceerd. Deze nieuwe jas wordt door de sterren van ''The Mancunians'' vanaf nu tot het einde van het seizoen gedragen. Dit betekent dat de spelers van United dit jack vanaf januari 2018 tot mei 2018 dragen wanneer het veld betreden wordt. In dit jack zien we de spelers van het keurkorps van trainer Mourinho onder andere wanneer het Champions League anthem wordt afgespeeld in de knock out fase van het kampioenenbal. Meer weten over het nieuwe jack? Check hieronder alle ins en outs!

Zwarte Manchester United jas 2018

Het nieuwe Manchester United adidas anthem jack heeft veel weg van een casual jack. Het jack heeft namelijk de uitstraling van een klassieke coach jack. Niet alleen de uitstraling van het jack zorgt hiervoor. Het jack is bovendien gemaakt van een speciale oxfordstof en bestaat voor 100% katoen. Het jack waarin de spelers van Manchester United het veld betreden, is verder geheel zwart en wordt verder gekenmerkt door de gevouwen kraag. De lange rits van het jack is verborgen onder een grote flap en bovendien bevindt zich een zilveren taping ter hoogte van de schouders. De boven- en onderkant van het jack zijn uitgerust met elastische boorden, voor een strakkere pasvorm. Verder heeft het jack een regular fit. Dit betekent dat het jack een wat wijdere body heeft met een recht silhouet. Het adidas performance logo op de rechter borst is rood en is middels een zeefdruk op het voetbalshirt aangebracht. De andere borst bevat het logo van de club en dit logo is op het jack geborduurd. Daarnaast is het jack aan de zijkanten uitgerust met twee diepe zakken.

Het jack bestaat dus voor 100% uit katoen. Dit betekent dat de adidas climalite technologie niet in het jack verwerkt is. Wel maakt het jack onderdeel uit van het ''Better Cotton Initiative'', welke in het teken staat van een betere katoenteelt wereldwijd. Tot zover de technische informatie. Dit voetbaljack wordt vanaf nu gedragen door spelers als Ibrahimovic, Pogba, Martial, Blind, Lukaku, Matic, Rashford en andere sterren. Adidas zegt zelf overigens het volgende over dit jack: ''Het adidas ZNE United jack is ontworpen om sporters te helpen diezelfde focus te vinden in de momenten voordat ze in de schijnwerpers stappen.''

Manchester United anthem jack bestellen

Het Manchester United ZNE anthem jack voor 2018 kan je vanaf nu voor kinderen en volwassenen bestellen. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het jack is voor kinderen € 90,- en voor volwassenen € 100,-. Wil je andere of goedkopere producten van Manchester United kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe anthem jack exclusief in deze Manchester United shop