24 juli 2017

Manchester United presentatiepak 2017-2018

Manchester United en adidas hebben inmiddels ook het nieuwe presentatiepak voor 2017-2018 bekend gemaakt. Het presentation suit is het pak dat door de spelers gedragen wordt tijdens het reizen naar de wedstrijden en het verblijf in het hotel voorafgaande aan de wedstrijden gedurende dit seizoen. Bovendien wordt dit pak vaak gedragen wanneer de spelers van United de pers te woord staan of door een deel van de technische of medische staf tijdens de wedstrijden van de club. Het pak is dit jaar geïnspireerd door het TIRO 17 template van adidas en bestaat uit een trainingsjack met capuchon en een trainingsbroek. Check hieronder alle informatie over het presentatiepak van United!

Grijs Manchester United presentatiejack en broek 2017-2018

Het jack van het nieuwe trainingspak van United heeft een echt vintage design en dat komt niet in de eerste plaats door de combinatie van kleuren. De bovenkant van het jack is namelijk licht grijs en de onderkant van het jack is donker grijs (night grey). Verder bevat het jack een licht grijze rits en ook de capuchon van dit woven jack is grijs. De drie strepen van adi prijken weer in het wit over de schouders en mouwen en op de borst staan de logo's van de club en adidas, evenals het logo van AON. AON staat overigens alleen op de trainingskleding van Manchester United. Op de tenues staan Chevrolet als hoofdsponsor. Het jack is ook uitgerust met twee zakken aan de zijkanten. Daarnaast bevat de onderkant van het jack een tailleband met daarin een dunne witte streep. Deze tailleband valt strak om de taille. De trainingsbroek van dit woven pak is ook donker grijs en is ook uitgerust met twee zakken. De zijkanten zijn uitgerust met de logo's van de club en adidas. Verder is de broek uitgerust met witte adidas strepen en is de onderkant van de broek uitgerust met enkelritsen, waardoor je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. Handig dus! De bovenkant van de broek bevat een elastische tailleband met trekkoord, waarmee je de pasvorm aan kan passen.

Zoals alle trainingskleding van adidas is het nieuwe pak van Manchester United uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het anthem jack in deze kleur of het nieuwe grijze trainingspak van Manchester United. De nieuwe trainingskleding wordt vanaf nu gedragen door spelers als Pogba, Lukaku, Mkhitaryan, Blind, Lindelof en andere sterren.

Manchester United presentatiepak kopen

Het presentation suit van Manchester United kan je vanaf nu voor kinderen en volwassenen kopen. Het jack en de broek kunnen los van elkaar gekocht worden. Het jack met capuchon heeft een prijs van € 79,95 voor volwassenen en € 69,95 voor kids. De broek is € 50,- voor volwassenen en € 40,- voor kinderen. Wil je andere United producten kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe presentatiepak IN DEZE SHOP!

of deze WINKEL!