Manchester United Champions League anthem jack 2017-2018

Manchester United en adidas hebben het nieuwe Champions League anthem jack voor 2017-2018 bekend gemaakt. Dit jack wordt door ''The Mancunians'' vooral gedragen in de voorbereiding op de Champions League uitwedstrijden gedurende dit seizoen. Het anthem jack is namelijk het jack dat de spelers dragen tijdens de opkomst op het veld en bij het afspelen van het Champions League anthem voorafgaande aan deze wedstrijden. Bovendien wordt het jack in combinatie met het nieuwe 3e shirt van de club van trainer Mourinho gedragen, dus ook ter voorbereiding op een aantal Premier League en FA Cup uitwedstrijden. Check hieronder de details van het strakke, nieuwe jack van United!

Grijs Manchester United jack met capuchon

Het nieuwe Manchester United Champions League anthem trainingsjack voor 2017-2018 is geheel licht grijs (door adidas '''light solid grey'' genoemd) en heeft daarmee dezelfde kleur als het nieuwe 3e shirt van de club. Waar het 3e shirt een all-over print van de sterren van 1968 (Best, Law, Charlton) bevat, heeft het jack een vrij strak design. Het jack wordt zoals alle anthem jacks van adidas gekenmerkt door de driedelige capuchon en heeft een donkerder grijze binnenvoering. De mouwen bevatten een horizontale witte strip. Bovendien is het logo van kledingsponsor adidas op de mouwen wit. Dit shirt bevat geen adidas stripes, wat ervoor zorgt dat het shirt een vrij clean uiterlijk heeft. Op de linker borst prijkt het logo van de Europa League winnaar van 2017 en verder is het jack aan de zijkanten uitgerust met twee zakken, welke wat dieper zijn. Deze zakken worden door adidas kangoeroezakken genoemd. De mouwen betreffen zogenaamde raglanmouwen. Deze mouwen vallen strak om de armen en bewegen perfect mee met de bewegingen van de armen, waardoor je ook voldoende bewegingsvrijheid hebt. Dit jack is niet alleen ideaal om in te trainen, maar ook om casual te dragen, als echte United fan! Het jack bestaat namelijk uit een combinatie van polyester (35%) en katoen (65%), waardoor het ook zacht aanvoelt.

Check hieronder nog een foto van het trainingsjack met hoody, waarin we vanaf nu spelers als Lukaku, Lindelof, Mkhitaryan, Pogba, Blind, Mata, Martial en andere sterren het veld zien betreden voorafgaande aan de Cup wedstrijden van United. Check ook het nieuwe grijze trainingspak van Manchester United. 

Manchester United anthem jack kopen

Het nieuwe Manchester United CL jack voor 2017-2018 kan je vanaf nu voor kinderen en volwassenen kopen in de onderstaande online winkels. De prijs van het jack voor volwassenen is € 89,95 en voor KIDS € 69,95. Dit jack kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Wil je andere producten van Manchester United kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe, grijze anthem jack IN DEZE SHOP!

of deze WINKEL!