Manchester United keepersshirt 2019-2020

Manchester United en adidas hebben nu ook het nieuwe keepersshirt voor 2019-2020 gelanceerd. Het nieuwe shirt van keepers als de Gea, Romero en Grant werd vandaag tegelijkertijd met het nieuwe Manchester United thuisshirt officieel bekend gemaakt. Dit nieuwe shirt wordt door deze keepers gedragen in de Premier League, FA Cup, League Cup en Europa League wedstrijden op Old Trafford gedurende 2019-20. Evenals het nieuwe thuisshirt is het keeperstenue van ''The Mancunians'' een ode aan de tenues van 1999.

Paars Manchester United keeper shirt en tenue 2019-2020

Het seizoen 1998-1999 was een legendarisch seizoen voor de club van manager Ole Solskjaer, die destijds als speler onderdeel van het elftal was. United won in dit seizoen als eerste Engelse club de Treble. De club won zowel de Premier League, als de FA Cup en Champions League. Het had niks gescheeld of Manchester United had het kampioenenbal niet op haar conto kunnen schrijven. Na 90 minuten stond de club destijds nog met 1-0 achter tegen Bayern München. In blessuretijd (90+1 & 90+3) scoorden Solskjear en Sheringham, waardoor Manchester voor de tweede keer in de geschiedenis het toernooi won. Het nieuwe Manchester United keepersshirt heeft dezelfde kleur als het keepersshirt van Schmeichel in 1999. Het shirt is geheel paars en qua template geïnspireerd door het nieuwe adiPro19 template. Ook het nieuwe Ajax keepersshirt voor 2019-2020 is gebaseerd op dit template van het Duitse sportmerk. Het shirt wordt gekenmerkt door de all-over camouflage print. Verder is het nieuwe keepersshirt van Manchester United uitgerust met een ronde hals in het zwart en staan de drie adidas strepen op de zijkanten van het voetbalshirt. De logo's van de club en adidas op de borst zijn roze en op het midden van het tenue staat sponsor Chevrolet. De linkermouw bevat het logo van subsponsor KOHLER. Waar het nieuwe thuisshirt van Manchester United verschillende details bevat als verwijzing naar het winnen van de Treble in 1999, zijn deze niet aanwezig op het keeperstenue.

Het keeperstenue wordt compleet gemaakt door een paars keepersbroekje met aan de zijkanten drie adidas strepen. Ook de logo's op het broekje zijn roze. De kousen zijn ook paars. Check hieronder nog een afbeelding van het paarse Manchester United keepersshirt voor 2019-2020, welke vanaf nu gedragen wordt door De Gea, Romero en Grant.

Manchester United keepersshirt bestellen

Het nieuwe Manchester United keepersshirt voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 99,95 en voor kinderen € 74,95. De keepersbroekjes bestel je al vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Manchester United keepersshirt direct in deze winkel! 

of in deze SHOP