Manchester United Champions League trainingsshirt 2017-2018

Manchester United neemt dit jaar weer deel aan de Champions League en strijdt in poule A met Benfica , CSKA Moskou en FC Basel om een ticket naar de knock-out fase van het toernooi. Tijdens de voorbereiding op deze wedstrijden draagt de club een speciaal trainingsshirt. Deze week lanceerden de club en adidas namelijk een tweetal nieuwe trainingsshirt, waarin door de spelers en staf van de club wordt getraind in de voorbereiding op de wedstrijden in het kampioenenbal. Check hieronder de details van beide nieuwe shirts, waarin we vanaf nu spelers als Lukaku, Ibrahimovic, Mata, Lindelof, Blind en de Gea zullen zien.

Rood en zwart Manchester United trainingsshirt 2017-2018

Het eerste Champions League trainingsshirt van ''The Mancunians'' is fel rood met zwarte accenten. Deze accenten komen terug in de drie strepen van adidas over de schouders en mouwen, de bies aan de onderkant van de mouwen en in een band aan de onderkant van het shirt. Wat direct aan het shirt opvalt is dat deze wat langer is. Dit heeft adidas gedaan, omdat het tijdens de herfst en winter meer bescherming biedt. Ook de mouwen hebben om deze reden een wat langere fit. Het andere Champions League trainingsshirt van United is geheel zwart en bevat verder dezelfde accenten. Op de borst van deze shirts prijken de logo's van de club en adidas. Ook het CL logo mag niet ontbreken op deze shirts. Deze staat namelijk op de achterkant, net boven de band aan de onderkant. Bovendien zijn beide shirts uitgerust met een crew neck.

Het trainingstenue van Manchester United kan gecombineerd worden met een zwart trainingsbroekje. Dit Champions League short bevat aan de zijkanten zakken en op dit broekje staan ook de logo's van de club, adidas en het toernooi. De bovenkant van de trainingsbroekjes zijn uitgerust met een tailleband met trekkoord, waarmee het broekje strakker of losser getrokken kan worden. Adidas heeft op deze broekjes de drie strepen van het merk weggelaten. Wel zijn de tenues uitgerust met de Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De Champions League trainingskleding van de club bevat niet alleen trainingsshirts, maar ook een nieuw trainingspak en presentatiepak.

Champions League trainingsshirt en tenue Manchester United kopen

Het rode en zwarte Champions League trainingsshirt van Manchester United voor 2017-2018 kan je per direct kopen in de onderstaande online winkels. De shirts hebben een prijs van € 49,95 voor volwassenen en dit geldt ook voor de broekjes. Voor kinderen hebben beide items een prijs van € 44,95. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe CL trainingsshirt van United in deze SHOP

of deze adidas WINKEL!