Manchester United Champions League presentatiepak 2017-2018

Man United en adidas hebben een tweetal nieuwe presentatiepakken toegevoegd aan de collectie van de Engelse club. Dit betreffen de speciale Champions League pakken voor 2017-2018. Dit pak wordt door de spelers en staf alleen gedragen in de voorbereiding op de Europese wedstrijden. In het presentatiepak wordt dus niet getraind door de spelers en staf van de club. Dit is het trainingspak dat we de spelers vaak zien dragen tijdens het reizen naar de CL wedstrijden, tijdens het verblijf in het hotel of wanneer de spelers de pers te woord staan na afloop van de wedstrijden. Manchester United en adidas hebben zowel voor de spelers als de technische staf van de club een speciaal UCL presentatiepak uitgebracht. We bespreken beide pakken van de Europa League winnaar van 2017 hieronder.

Zwart Manchester United UCL presentatiejack en broek 2017-2018

Het presentatiepak van Manchester United is dit seizoen geïnspireerd door het adidas TIRO 17 template. Dit betekent dat het pak bestaat uit een trainingsjack met capuchon en een strakke trainingsbroek. Het jack voor de spelers is geheel in stijl van de clubkleuren van de club die onder leiding staat van José Mourinho. De bovenkant van het pak is namelijk zwart en de onderkant heeft een felle tint rood. Dit geldt ook voor de drie strepen van het Duitse sportmerk over de schouders en mouwen. Verder is het presentatiejack van Manchester uitgerust met een hoge hals met een rits tot de onderkant. De mouwen betreffen zogenaamde raglanmouwen. Dit betekent dat de mouwen strak om de armen vallen en perfect mee bewegen met de bewegingen van de armen. Hierdoor heb je ook nog eens voldoende bewegingsvrijheid. De zijkanten van het jack bevatten zakken met een rits en op de borst prijken de logo's van de club en adidas. Het logo van het toernooi is verplaatst naar de achterkant van het jack. Deze prijkt namelijk net boven de band, welke tevens een subtiele zwarte lijn bevat. Het presentatiejack van de staf van de club is geheel zwart en bevat alleen rode accenten in de drie adi stripes. 

De trainingsbroek van het pak is geheel zwart en bevat aan de zijkanten zwarte adidas strepen. De broek bevat bovendien twee zakken en is aan de onderkant uitgerust met enkelritsen. Hierdoor kan je de broek makkelijker uit of aan doen over je voetbalschoenen of sneakers. Het presentatiepak is namelijk ook een ideaal pak om casual te dragen. Verder bevat de broek aan de bovenkant een elastische tailleband, waarmee de pasvorm wat aangepast kan worden en heeft de broek een toelopende pasvorm. De trainingsbroek valt dus vooral strak om de kuiten en enkels. Op de training pants staan ook weer de logo's van de club, adi en de CL.

Alle nieuwe Champions League trainingskleding is uitgerust met de Climalite technologie van adidas, welke zorgt voor verwarming, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers zich comfortabel in dit pak voelen. Naast dit pak hebben beide partijen ook nog een ander UCL trainingspak gelanceerd, welke bestaat uit een geheel nieuw training top en trainingsbroek. Deze pakken worden vanaf nu gedragen door spelers als Mata, Pogba, Martial, Lukaku, Lindelof, Blind en andere sterren.

Manchester United Champions Leauge pak kopen

Het nieuwe UCL presentatiepak van Juve kan je zowel voor kinderen als volwassenen kopen. Het jack en de broek kunnen los van elkaar gekocht worden. Het jack is voor volwassenen € 85,- en voor kinderen € 75. De broek is € 50,- voor KIDS en € 60 voor volwassenen. Wil je andere producten van de Engelse grootmacht kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe CL presentatiepak van United in deze SHOP

of deze adidas WINKEL!