Manchester United 3e voetbalshirt 2022-2023

Manchester United en kledingsponsor adidas hebben dit weekend het nieuwe derde wedstrijd shirt Manchester United gelanceerd! Dit betreft het Manchester United 3e voetbalshirt 2022-2023. In het alternatieve uitshirt speelt het team van manager Erik ten Hag vooral de uitwedstrijden in de Europa League, FA Cup en League Cup, maar ook een aantal uitwedstrijden in de Premier League. Het tenue is namelijk het alternatief voor het witte Manchester United uitshirt 2022-2023. Ook dit jaar is adidas weer verantwoordelijk voor het design en de productie van alle voetbalshirts van ''The Mancunians''. Het Duitse sportmerk is sinds het seizoen 2015-2016 de kledingsponsor van de club. Het nieuwe derde wedstrijdtenue werd voor het eerst gedragen in de uitwedstrijd tegen Brentford.

Fel geel Manchester United uitshirt 2022-2023

Het Manchester United 3e voetbalshirt 2022-2023 heeft een opvallende kleur. Het tenue is namelijk fel geel (door adidas ''Semi Solar Slime'' genoemd) en bevat een all-over print van driehoeken, waarin diagonale lijnen in een andere tint geel zijn verwerkt. Dit design is geïnspireerd door het dak van het stadion van de Engelse club: Old Trafford. Dit patroon is ook in de ronde hals van het tenue verwerkt. De ronde hals is zwart en bevat een patroon van diagonale fel gele ruiten. Dit patroon lijkt ook weer erg op het patroon in de ronde hals van het Ajax uitshirt 2022-2023. Ook alle details op het voetbalshirt zijn zwart. De schouders bevatten zwarte adidas trademark strepen en hetzelfde geldt voor alle logo's op het tenue. De rechterborst bevat het adidas performance logo en de linkerborst de badge van de club. Dit betreft een monochroom logo. Het Manchester United logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: zwart/fel geel. De badge heeft de vorm van een schild en dit is geïnspireerd door het logo van de voorloper van Manchester United: Newton Heath. Ook de logo's van alle sponsors zijn zwart. Op het midden van het tenue prijkt het logo van TeamViewer en de linkermouw is uitgerust met het logo van subsponsor DXC Technology. Het Manchester United 3e voetbalshirt 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten fel gele adidas strepen. De logo's van adidas en ''The Mancunians'' op het voetbalbroekje zijn ook fel geel. De kousen zijn fel geel met zwarte adidas strepen en bevatten op het midden zowel de duivel uit het clublogo als het adidas logo.

Zoals alle adidas en Manchester United tenues zijn ook deze voetbalshirts weer uitgerust met de nieuwste performance technologieën van adidas. De authentic/match voetbalshirts bevatten de adidas HEAT.RDY technologie en de replica/stadium voetbalshirts die AeroReady technologie. Beide systemen zijn in de stof (100% polyester) van de voetbalshirts verwerkt en zorgen voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De match voetbalshirts vallen alleen iets mee getailleerd, zijn lichter, bevatten extra ventilatiezones en hebben een ronding aan de onderkant.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het adidas Manchester United 3e voetbalshirt 2022-2023, welke gedragen wordt door spelers als Eriksen, Martinez, Maguire, Sancho, Malacia, Rashford, Fernandes, Martial, van de Beek en nog meer spelers.

Manchester United 3e voetbalshirt bestellen

Het fel gele Manchester United 3e voetbalshirt 2022-2023 kun je vanaf de officiële lancering bestellen. De voetbalshirts hebben de gebruikelijke prijzen. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL) zijn de authentic voetbalshirts € 139,95 en de replica voetbalshirts € 89,95. Voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176) zijn de voetbalshirts € 69,95. De broekjes bestel je vanaf € 37,95 en de kousen zijn € 22,-. In de onderstaande winkels kun je de tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt, die de spelers ook tijdens de competitie op het tenue dragen. Directe levering!

Bestel het Manchester United 3e shirt direct in deze adidas SHOP

of deze winkel! 

of deze fanshop!