Zwart Manchester United 3e shirt 2019-2020

Het nieuwe Manchester United 3e voetbalshirt voor 2019-2002 is vandaag officieel gepresenteerd door de club en kledingsponsor adidas. In dit nieuwe tenue speelt Manchester United met name de wedstrijden in de verschillende cups, dus in de FA Cup, League Cup en Europa League. In de Europa League neemt de club van manager Ole Gunnar Solskjær het op tegen AZ, FC Astana en Partizan Belgrado in poule L. Waarschijnlijk wordt het tenue ook in een aantal Premier League uitwedstrijden gedragen. Dit is met name het geval wanneer het reguliere uitshirt qua kleur teveel overeenkomt met het tenue van het thuisspelende elftal. Check hier alle details van het nieuwe Manchester United 3e shirt voor 2019-2020. 

Vind je dit tenue nu al super vet? Bestel het exclusief in deze winkel!  (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)

Zwart Manchester United uit shirt en tenue 2019-2020

Adidas is ook komende jaargang weer verantwoordelijk voor de productie en het ontwerp van de Manchester United tenues. Het sportmerk is sinds 2015-2016 kledingsponsor van ''The Mancunians'' en beide partijen tekenden destijds een contract voor tien seizoenen. Het Manchester 3e shirt is overwegend zwart met een all-over camouflage achtige print over het shirt. De print is geïnspireerd door de ''Manchester Rose.'' De camouflage achtige print betreft namelijk een print van rozen en is een hommage aan het voetbalshirt waarin de club voor het eerst een prijs won. In 1909 won Manchester United de Engelse beker ten koste van Bristol City. Dat is dit jaar 110 jaar geleden. In deze wedstrijd droeg United voor het eerst een roos op het voetbalshirt.  Een verwijzing naar deze roos staat ook op de onderkant van het shirt. Hier staat in het fel rood een verticale tekst: ''110 Years Manchester Rose – 1909-2019.'' Dit is dus een verwijzing naar het voor het eerst winnen van de FA Cup in 1909. De fel rode accenten, geïnspireerd door de clubkleuren van de Engelse topclub komen ook weer terug in het adidas logo op de borst en het embleem van de in 1878 opgerichte club op de linkerborst. Verder is het tenue uitgerust met een ronde hals. De drie strepen van adidas zijn bijna niet zichtbaar. Deze bevinden zich op de schouders en zijn grijs. Hetzelfde geldt voor een subtiele lijn aan de onderkant van de mouwen. Sponsor Chevrolet staat op het midden van het shirt en subsponsor KOHLER versiert de linkermouw. Verder is het shirt uitgerust met een ronde hals. Het nieuwe Mancester United derde tenue voor 2019-2020 wordt compleet gemaakt door een geheel zwart voetbalbroekje. De kousen zijn ook zwart. Beide items bevatten grijze adidas strepen en fel rode logo's. Uiteraard zijn de nieuwste Manchester United tenues weer uitgerust met de adidas Climalite technologie, voor een optimale prestatie. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Manchester United 3e voetbalshirt voor 2019-2020, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Pogba, James, Maguire, Rashford, Martial, Greenwood, Lingard, Mata, Shaw en andere sterspelers.  Check ook alle informatie over het nieuwe Manchester United thuisshirt voor 2019-2020.

Manchester United voetbalshirt 2019-2020 kopen

Het zwarte Manchester United 3e shirt voor 2019-2020 kun je pas vanaf nu  bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 90,- en voor kinderen € 70,-. De authentic versie van het tenue is ook komend seizoen weer € 140,-. De broekjes bestel je al vanaf € 35,- en de kousen vanaf € 18,-. Alle Manchester United voetbalshirts kun je ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Manchester United voetbalshirt altijd in deze winkel!  (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)