24 juli 2015

Manchester City uitshirt 2015-2016

Het nieuwe Manchester City uitshirt 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Nike en de Engelse club tijdens het trainingskamp van de club in Melbourne. In dit voetbalshirt speelt Manchester City de uitwedstrijden in de Premier League, FA Cup, League Cup en FA Cup gedurende het seizoen 2015-2016. Manchester City is afgelopen seizoen als tweede geëindigd in de Premier League, waardoor het rechtstreeks geplaatst is voor de Champions League dit seizoen. Nike is sinds het seizoen 2013-2014 kledingsponsor van de Engelse club en Etihad Airways is sinds 2009 hoofdsponsor van Manchester City. Het nieuwe voetbalshirt van Manchester City heeft een speciaal thema. Het voetbalshirt haalt haar inspiratie uit het clublied van City, waardoor het shirt een ode is aan de gepassioneerde fans van de club, welke bij elke wedstrijd het clublied zingen.

Manchester City uittenue 2015-2016

Het nieuwe Manchester City uitshirt 2015-2016 is geheel navy blauw en bevat verder licht blauwe accenten uit de clubkleuren van The Citizens. Deze licht blauwe kleur komt tot uiting aan de achterkant van de ronde hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Ook het embleem van Nike op de rechter borst en het logo van Etihad Airways op het midden van het shirt zijn licht blauw. Verder wordt het shirt gekenmerkt door de print van een maanlandschap over de mouwen. Deze print vindt haar inspiratie uit het clublied van Manchester City, welke als naam ''Blue Moon'' heeft. Verder bevat het shirt over de zijkanten een licht blauwe strip. Op de linker borst staat het logo van Manchester City. Het nieuwe Manchester City uittenue 2015-2016 wordt gecompleteerd door een navy blauw voetbalbroekje, met aan de zijkanten een blauwe strip. Deze strip loopt door van het shirt naar het short. Ook op de shorts staan de logo's van de club en Nike. De kousen van het nieuwe uittenue van Manchester City zijn navy blauw met aan de bovenkant een licht blauwe band. Hierop staat de swoosh van de Amerikaanse kledingsponsor en daaronder een deel van de naam van de club: CITY. Check hieronder de foto's van het nieuwe Manchester City uitshirt 2015-2016, waarin sterren als Aguero, Toure, Bony, Silva, Dzeko, Nasri, Jovetic en Navas schitteren gedurende het seizoen 2015-2016. In juni werd al het nieuwe thuisshirt van Manchester City officieel gepresenteerd door Nike en de club. Inmiddels is ook al het fel groene Manchester City uitshirt of 3e shirt officieel gelanceerd. Dit shirt is gebaseerd op het voetbalshirt van 1999.

Manchester City shirt met eigen naam en nummer (Officiële bedrukking)

Het Manchester City voetbalshirt kan je met een eigen naam en nummer laten bedrukken. Dit betreft de officiële Premier League bedrukking. Met deze bedrukking speelt Manchester City en de andere Premier League clubs tijdens de Premier League wedstrijden gedurende 2015-2016. Op de achterkant van het nieuwe Manchester City uitshirt is deze bedrukking wit met een zwarte omlijning. Het rugnummer bevat het logo van de Engelse voetbalbond FA.

Manchester City uitshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe Manchester City uitshirt 2015-2016 kan je van nu zowel in volwassen maten als in kindermaten kopen in de shops hieronder . De prijs van het nieuwe navy blauwe Manchester City uitshirt voor kinderen is € 65-70 en de prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveerd € 80-85. Bedruk daar ook je Manchester City voetbalshirt met een eigen naam en nummer of één van de sterren van de club. Dit betreft de officiële Premier League bedrukking als hierboven besproken. Check ook de andere beschikbare Manchester City producten in het overzicht hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe City shirt in de online Manchester City voetbalshop

Manchester -City -voetbalshirts -2015-2016

Manchester -city -uitshirt -2015-2016

Manchester -City -uittenue -2015-2016