6 januari 2016

Manchester City trainingsshirts 2016

Na het nieuwe trainingspak heeft Manchester City ook twee nieuwe trainingsshirts voor 2016 bekend gemaakt. Deze nieuwe trainingsshirts zal City tot en met het einde van het seizoen dragen tijdens de trainingen en het warmlopen voorafgaande aan de Champions League en Premier League wedstrijden van januari 2016 tot mei 2016. Pas in juli van dit jaar zullen Nike en City weer nieuwe trainingsshirts lanceren die in 2016-2017 gedragen gaan worden. Voor nu heeft de club twee nieuwe shirts bekend gemaakt. Het trainingsshirt zal vooral gedragen worden tijdens de trainingen de komende maanden en het pre match top zal vooral gedragen worden tijdens het warmlopen voorafgaande aan de wedstrijden. Beide shirts hebben nagenoeg hetzelfde design, alleen het pre match top is wat flitsender. Om deze reden is dit shirt dan ook wat duurder. We bespreken beide nieuwe trainingsshirts van de club!

Wit Manchester City trainingsshirt en inloopshirt

Het nieuwe Manchester City trainingsshirt 2016 is overwegend wit en bevat evenals het nieuwe presentatiepak van de club de licht blauwe details uit de clubkleuren van The Citizens. Deze licht blauwe accenten komen terug in de strip over de mouwen en schouders en in de crew neck van het nieuwe shirt. Bovendien is het logo van de Amerikaanse kledingsponsor Nike op de rechter borst licht blauw. Dit is het laatste trainingsshirt met het oude logo van de club. Vanaf 2016-2017 zal de club het nieuwe logo op de linker borst dragen. Dit nieuwe logo werd vorige week door de club gelanceerd.  Het nieuwe inloopshirt van City heeft vrijwel hetzelfde design als het trainingsshirt. Ook dit shirt is wit en bevat een licht blauwe strip op de mouwen. Het verschil met het andere shirt is dat de ronde hals van dit shirt geheel wit is en de onderkant van het shirt flitsende licht blauwe bliksemschichten bevat met een korrelend effect. Door Nike wordt deze kleur overigens chlorine blauw genoemd. Ook staat op de achterkant van het warming-up shirt van Manchester City de naam van de club. Beide nieuwe trainingsshirts van de Engelse club bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat zweet naar de buitenkant van het shirt wordt getransporteerd en zorg bovendien voor ventilatie, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van beide nieuwe shirts, welke vanaf nu gedragen wordt door sterren als Aguero, Fernandinho, De Bruyne, Silva, Kompany en nog meer sterren!

Nieuwe Manchester City trainingsshirt 2016 kopen

Wil je direct in deze nieuwe Manchester City trainingsshirts schitteren? Geen probleem. Je kan de shirts nu al kopen in de onderstaande officiële shops. De prijs van het trainingsshirt voor volwassenen is € 40,- en voor kinderen € 33,-. De prijs van de inloopshirts is wat hoger. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 50,- en voor kinderen € 40,-. Andere Manchester City producten kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe City shirt in de online Manchester City shop

of in de City shop van Nike


Wit -manchester -city -trainingsshirt -2016

Manchester -city -pre -match -top -2016