30 januari 2018

Manchester City trainingsshirt en warming-up shirt 2018

Manchester City, de trotste koploper van de Premier League, heeft samen met kledingsponsor Nike voor 2018 twee nieuwe shirts gepresenteerd. Namelijk het Manchester City FC breathe squad trainingsshirt en de Manchester City FC dry squad pre match top. Deze shirts zullen vanaf 2018 gedragen worden tijdens de warming-up voor de wedstrijden in de Premier League, FA Cup, Champions League en tijdens de finale van de EFL Cup in Wembley. Grote sterren zoals Kevin de Bruyne, David Silva, Sergio Agüero en Leroy Sané zullen deze shirts dragen, maar ook kersverse top aankoop Aymeric Laporte zal de tweede seizoenshelft in deze shirts te bewonderen zijn. Check hieronder de details over deze twee nieuwe shirts.

Manchester City FC breathe squad trainingsshirt 2018

Het traningsshirt shirt van Manchester City FC is gepresenteerd in zowel de bekende blauwe kleur van Manchester City FC, ook wel field blue genoemd als in het wit. Het blauweshirt heeft op de mouwen een groene strip zitten. Deze groene tint wordt door Nike ook wel ''outdoor green'' genoemd. Het witte shirt heeft een rode strip op de mouw die kleur wordt ook wel ‘’True Berry’’ genoemd. Op de borst van het shirt zijn de logo’s van zowel Nike als Manchester City FC terug te zien. Op de rug van het shirt is een mesh vlak te vinden met zweetafvoerend materiaal. Dit Mesh vlak zorgt voor gerichte ventilatie. Ook wordt er gebruik gemaakt van het Nike Breathe materiaal, dit zorgt ervoor dat je koel en droog blijft.  Verder is het shirt uitgerust met raglanmouwen. Kenmerkend aan deze raglanmouwen is dat deze strak om de armen vallen, hierdoor bieden ze een natuurlijke bewegingsvrijheid. Natuurlijk wordt er bij dit shirt ook gebruik gemaakt van de Nike Dri-FIT technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens het voetballen.

Manchester City FC dry squad warming up shirt 2018                                                 

De pre match top, oftewel het warming-up  shirt van Manchester City FC wordt gekenmerkt door het zogenaamde scribble print. Het scribble print zijn de diagonale strepen die allemaal door elkaar heen lopen. De diagonale strepen zijn afwisselend wit en blauw wat zorgt voor een erg mooi design van het shirt! Ook dit shirt heeft op de mouwen een strip zitten in de kleur ‘’ True Berry’’. Op de rug van het shirt staat in het groot CITY. Dit staat erop in dezelfde kleur als de strip op de mouwen van het shirt. Op de voorkant van het shirt staan de logo’s van Nike en Manchester City FC. Ook bij dit shirt wordt gebruik gemaakt van de Nike Dri-FIT technologie en de raglanmouwen.

Manchester City shirts 2018 bestellen

Het nieuwe trainingsshirt en het warming-up shirt van Manchester City 2018 kan je vanaf nu bestellen. Het Breathe Squad shirt heeft een prijs van € 45,- voor volwassenen en voor kinderen € 40,- Het Dry Squad shirt is een tientje duurder. Deze is € 55,- voor volwassenen en € 50,- voor kinderen. Beide shirts zijn te bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL, XXL. Wil je andere Manchester City producten bestellen? Check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe pak van Manchester City FC direct in deze SHOP

Of DEZE WINKEL