18 januari 2017

Manchester City trainingsshirts 2017

De spelers van Manchester City dragen vanaf nu ook nieuwe trainingsshirts en warming-up shirts. Deze nieuwe trainingskleding zullen de spelers van The Citizens dragen tijdens de warming-up en trainingen ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden in de tweede seizoenshelft van 2016-2017. Deze nieuwe shirts worden dus alleen gedragen door de spelers van januari tot mei 2017. Medio mei/juni 2017 wordt de nieuwe collectie voor 2017-2018 gelanceerd. City en Nike hebben twee verschillende trainingsshirts gelanceerd. Het ene shirt zal vooral gedragen worden tijdens de trainingen, terwijl het andere shirt vooral wordt gedragen tijdens de warming-up. We bespreken ze allebei.

Geel Manchester City trainingsshirt 2017

Het nieuwe trainingsshirt van Manchester City voor 2017 is overwegend geel (opti yellow) en heeft het standaard Nike template. Dit betekent dat het trainingsshirt een ronde hals heeft en er een strip over de schouders en mouwen loopt. Deze strip is op het nieuwe trainingsshirt van Manchester City zwart. Op de borst prijken de logo's van Nike en de Engelse club. Nike verzorgt al sinds 2013-2014 de tenues en trainingskleding van de Engelse club. Dit nieuwe trainingstenue kan perfect gecompleteerd worden een het grijze trainingsbroekje of de grijze trainingsbroek, welke aan de zijkanten een witte strip bevat.

Geel Manchester City warming-up shirt 2017

Het warming-up shirt van Manchester City heeft een iets rijker design dan het trainingsshirt en is daarom ook iets duurder. In de basis heeft het zogenaamde ''pre match top'' hetzelfde design als het trainingsshirt. Ook dit shirt is geel en bevat een grijze strip over de schouders en mouwen. Verder bevat het shirt een all-over print van donker grijze strepen in de vorm van bliksemschichten. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike en op de achterkant staat een deel van de naam van de club: CITY! Ook dit shirt kan perfect gecompleteerd worden door de grijze trainingsbroek!

Alle trainingskleding van Manchester City is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het nieuwste Manchester City trainingspak van 2017, welke dezelfde kleuren bevatten. Deze nieuwe trainingsshirts worden vanaf nu gedragen door sterren als Aguero, De Bruyne, Touré, Gündogan, Sané, Sterling, Stones en andere sterspelers!

Manchester City trainingsshirt kopen

De nieuwe Manchester City trainingsshirts voor 2017 kan je per direct kopen voor kinderen en volwassenen. Het trainingsshirt heeft een prijs van € 44,95 voor volwassenen en € 39,95 voor kinderen. Het warming-up shirt heeft een prijs van € 54,95 voor volwassenen en € 44,95 voor KIDS. Wil je andere Manchester City producten kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering en gratis verzending.

Het nieuwe Manchester Ciy trainingsshirt scoor je direct in deze officiële shop

of de online Nike winkel!City -trainingsshirt -2017

Manchester -city -trainingsshirt -2017