18 januari 2017

Manchester City trainingspak 2017

Het nieuwe Manchester City trainingspak voor 2017 is officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor Nike. Dit trainingspak zal door ''The Citizens'' alleen gedragen worden tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden in de tweede seizoenshelft van 2016-2017. Het nieuwe pak wordt dus alleen van januari 2017 tot medio mei gedragen. In mei of juni worden de nieuwe tenues en trainingskleding van Manchester City voor 2017-2018 gelanceerd door Nike en de Engelse club. Het nieuwe pak van de equipe van Pep Guardiola bestaat uit een zip training sweater/ drill top en een strakke trainingsbroek. We bespreken het design van het nieuwe pak hieronder.

Geen zin om al die details van het nieuwe pak te lezen en wil je het trainingspak van Manchester City direct kopen? Check dan deze officiële shop of de online Nike winkel!

Manchester -city -trainingspak -nike -2017

Geel Manchester City training sweater en trainingsbroek 2017

De training sweater van het nieuwe Manchester City trainingspak voor 2017 is overwegend geel (door Nike ''opti yello'' genoemd) met een zwarte strip over de mouwen en schouders. Verder is de trainingssweater uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst. De rechter borst bevat de swooh van Nike en de linker borst is uitgerust met het nieuwe logo van de club. De drill tops van nike worden bovendien gekenmerkt door de duimgaten aan de onderkant van de mouwen, zodat de trainingstrui nog strakker om het lichaam valt. Verder betreffen de mouwen zogenaamde raglanmouwen, welke ook strak om de armen en vallen, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest als je deze aan hebt. Het nieuwe trainingspak van de Premier League club wordt gecompleteerd door een grijze trainingsbroek. Deze antraciet grijze trainingsbroek bevat aan de zijkanten een gele strip, welke ongeveer tot de knieholtes loopt. Op de trainingsbroek staan ook de emblemen van Nike en de club en bovendien is de trainingsbroek aan de zijkanten uitgerust met twee zakken. De onderkant van de pijpen van het nieuwe pak is uitgerust met ritsen, zodat je de broek makkelijk over voetbalschoenen aan en uit kan doen. Handig dus!

Zoals alle trainingskleding van de club is ook het nieuwe geel/grijze Manchester City trainingspak voor 2017 uitgerust met de Nike Dri Fit technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer en moet ervoor zorgen dat de spelers optimaal presteren. De authentic versie van het Manchester City trainingspak is duurder en dan ook uitgerust met het revolutionaire Nike Aeroswift systeem. Check de foto's van het nieuwe trainingspak, waarin vanaf nu sterren als De Bruyne, Aguero, Jesus, Touré, Gündogan, Sané, Sterling, Stones, Fernandinho en andere spelers trainen. Check ook het eerder gelanceerde Manchester City Champions League trainingspak voor 2016-2017.

Manchester -city -trainingspak -2017

Manchester City trainingspak kopen

Het nieuwe geel/grijze Manchester City trainingspak voor 2017 kan je per direct kopen voor kinderen en volwassenen. De drill top en trainingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. Zowel de trainingsbroek als de trainingstrui heeft een prijs van € 54,95 voor kinderen en € 64,95 voor volwassenen. Het authentic trainingspak van City heeft een prijs van € 199,95! Wil je andere producten van de club kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Het nieuwe Manchester Ciy pak scoor je direct in deze officiële shop

of de online Nike winkel!