6 juli 2015

Manchester City thuisshirt 2015-2016

Het nieuwe Manchester City thuisshirt 2015-2016 is afgelopen weekend officieel gelanceerd door Nike en de Engelse club. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Manchester City de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League thuiswedstrijden in het Etihad Stadion gedurende het seizoen 2015-2016. Eerder lekte het design van het nieuwe Manchester City thuistenue al uit. Dit blijkt ook daadwerkelijk het design van het nieuwe shirt van City te worden. Het nieuwe thuisshirt van Manchester City staat geheel in het teken van de identiteit van de club, welke vooral gekenmerkt wordt door de groei van de club, strijdend voor meer eer! Het nieuwe voetbalshirt is dan ook gebaseerd op voetbalshirts die Manchester City in het verleden heeft gehad en straalt bovendien moderniteit uit.

Manchester City thuistenue 2015-2016

Het nieuwe Manchester City thuisshirt 2015-2016 is zoals traditioneel het geval is overwegend licht blauw. Verder is het nieuwe shirt van Manchester City uitgerust met een klassieke polo kraag, waarbij de knopen in de onderkant van de kraag verwerkt zijn, zodat deze niet te zien zijn, wanneer de spelers van City de voetbalshirts dragen. Deze polo kraag is bovendien een verwijzing naar het modebeeld die vaak terug komt in de stad Manchester. Deze mode is sterk beïnvloed door de esthetiek, welke synoniem staat aan de legendarische muziek en de modescene van de stad. Verder wordt het nieuwe Manchester City thuisshirt gekenmerkt door een strip die over de zijkanten van het shirt. Deze loopt door tot over de shorts, maar zijn op het voetbalbroekje van de club licht blauw. Ook de mouwen worden afgesloten door een witte bies. De rechter borst bevat het logo van kledingsponsor Nike, welke sinds het seizoen 2013-2014 aan de club verbonden is. De andere borst bevat het logo van Manchester City. Hoofdsponsor Etihad Airways staat sinds 2009 hoofdsponsor is van Manchester City. Het nieuwe Manchester City tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een licht blauwe strip. Bovendien zijn de logo's van Manchester City en Nike vertegenwoordigd op de broekjes. De kousen van het nieuwe Manchester City thuistenue 2015-2016 zijn ook overwegend licht blauw en bevatten aan de bovenkant een witte band. Op de kousen staat het logo van Nike en een deel van de naam van de club: CITY. Check hieronder de foto's van de voetbalshirts waarin sterren als Augero, Bony, Touré, Dzeko en Silva gedurende 2015-2016 zullen schitteren.

Manchester City thuisshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe Manchester City thuisshirt 2015-2016 kan je vanaf nu inclusief officiële bedrukking kopen in zowel volwassen als in kindermaten in deze City shop of de Manchester City shop van Subside Sports! Inclusief 10% korting en de mogelijkheid tot officiële bedrukking van een eigen naam en nummer of één van de sterspelers van City! Directe levering en gratis verzending! Check ook het overzicht met beschikbare Manchester City producten hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Heb je een mening over het nieuwe Manchester City shirt? Deel het hieronder!

Manchester -city -thuisshirt -2015-2016

Man -City -thuisshirt -2015-2016

Manchester -city -thuistenue -2015-2016

Extra informatie Manchester City voetbalshirts 2015-2016

De Manchester City Nike voetbalshirts voor het seizoen 2015-2016 zijn uitgerust met een speciaal systeem, welke de spelers helpt het lichaam op temperatuur te houden tijdens de wedstrijd. Alle voetbalshirts zijn namelijk uitgerust met het Nike Dri-Fit systeem en de zogenaamde mesh en laser-cut ventilation holes, waardoor de spelers coole lucht krijgen op de plaatsen waar dit het meest nodig is. De Nike Dri-Fit Technology zorgt ervoor dat het zweet en vocht naar van de spelers naar de buitenkant van het voetbalshirt worden getransporteerd, waar het vocht sneller verdampt. De laser-cut ventilation holes en mesh panelen zijn gevestigd onder de oksels en aan de zijkanen van het voetbalshirt. Dit is de plaats waar de meeste warmte wordt gegenereerd en waar de gaatjes en mesh panelen moeten zorgen voor een ademend gevoel en een snellere luchtcirculatie. Daarnaast zijn de voetbalshirts gefabriceerd van een combinatie van katoen en gerecycled polyester. Dit materiaal heeft de meest vochtafvoerende eigenschappen en zorgt daarnaast voor een zacht gevoel en strakke pasvorm. Het gehele tenue is gemaakt van recycled polyester. De voetbalshirts van Nike bestaan voor 96% uit gerecycled polyester, de shorts voor 100% en de kousen voor 78%. Voor ieder tenue van Nike zijn 18 gerecyclede plastic flessen gebruikt. Sinds 2010 heeft Nike meer dan 2 billioen flessen verzameld, genoeg om meer dan 2800 voetbalvelden te vullen. Tot zover de technische informatie!