6 januari 2016

Manchester City presentatiepak 2016

Alle teams waarvan Nike kledingsponsor is, hebben een nieuw presentatiepak en dus ook Manchester City. Het nieuwe Manchester City trainingspak wordt door de spelers van de club gedragen tijdens de voorbereiding op de wedstrijden van de club in de tweede seizoenshelft van 2015-2016. Het nieuwe pak wordt dus gedragen tijdens het verblijf in het hotel of tijdens het reizen naar de Premier League en Champions League wedstrijden van januari 2016 tot mei 2016. Vanaf juli wordt de nieuwe City collectie voor het seizoen 2016-2017 gelanceerd. Vaak wordt het presentatiepak ook door de spelers gedragen wanneer zij na de wedstrijd de pers te woord te staan. In dit pak wordt niet getraind. Dan over naar het design van het nieuwe Manchester City pak.

Wit/blauw Manchester City trainingspak 2016

Het nieuwe Manchester City presentatiepak 2016 heeft een wit jack met de licht blauwe accenten uit de clubkleuren van de club. Door Nike worden deze kleuren white/chlorine genoemd. De licht blauwe accenten komen terug in de strip over de mouwen en schouders en in het logo van de Amerikaanse kledingsponsor op de rechter borst. De andere borst bevat het logo van de club. Dit zal het laatste presentatiepak met het oude logo van de club zijn. Vorige week heeft de club namelijk een nieuw logo gelanceerd, welke zal verschijnen op de voetbalshirts van 2016-2017 en ook de trainingskleding. De mouwen van het jack zijn de zogenaamde raglanmouwen. Deze mouwen vormen zich naar de vorm van de armen. Verder is het trainingsjack uitgerust met twee zakken met een rits. Het nieuwe Manchester City pak wordt gecompleteerd door een navy blauwe trainingsbroek met ook weer chlorine details. De strip die van de bovenkant tot de knieën loopt is licht blauw, evenals het logo van Nike. De trainingsbroek is verder uitgerust met strakke pijpen, welke strak om de kuiten vallen. De presentatiepakken van Nike zijn traditioneel gemaakt van een woven polyester. Dit is een wat ruwer materiaal dan het polyester waarvan de normale trainingspakken zijn gemaakt, waar de club in traint. Verder is het pak uitgerust met het Nike Dri Fit materiaal. Dit materiaal zorgt ervoor dat zweet en vocht naar de buitenkant van het pak wordt getransporteerd en zorgt bovendien voor ventilatie. Tot zover het design en de technische informatie over het pak. Check hieronder de foto's van het pak welke sterren als Aguero, De Bruyne, Sterling, Silva, Toure, Kompany en Fernandinho vanaf nu zullen dragen.

Manchester City trainingspak 2016 kopen

Ben je zo enthousiast dat je het Manchester City presentatiepak direct wilt kopen? Dat kan voor zowel kinderen als volwassenen. De prijs van het pak voor volwassenen is ongeveer € 120,- en voor kinderen is het pak € 100,-. Voor KIDS is dit pak overigens als trainingspak gelanceerd en is het wel van een normaal polyester gemaakt. Wil je liever andere producten van City kopen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Of laat je Manchester City voetbalshirt voorzien van de officiële Premier League bedrukking! Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe City pak in de online Manchester City shop

of in de City shop van Nike

Manchester -city -presentatiepak -2016