22 juli 2015

Manchester City presentatiepak 2015-2016

Het nieuwe Manchester City presentatiepak voor 2015-2016 is vandaag gelanceerd door Manchester City en kledingsponsor Nike. Dit presentatiepak wordt door de spelers van City gedragen tijdens het reizen naar de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League wedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. Bovendien wordt het pak gedragen tijdens het verblijf in het hotel voorafgaande aan deze wedstrijden. Om deze reden wordt het presentatiepak (of zoals Nike het noemt, het woven revolution sideline pak) ook wel het hotelpak of buspak genoemd. Het nieuwe pak is geheel in stijl van de clubkleuren van Manchester City en is zowel beschikbaar in volwassen maten als in kindermaten.

Licht blauw Manchester City presentatiepak 2015-2016

Het Manchester City presentatiepak 2015-2016 bestaat uit een trainingsjack en een woven trainingsbroek. Het trainingsjack is geheel licht blauw en bevat een witte strip over de mouwen. De rechter borst bevat het logo van kledingsponsor Nike in het wit. Nike is sinds 2013 verbonden aan de club. De andere borst bevat het logo van Manchester City. Opvallend aan dit logo is dat het drie sterren bevat. Deze drie sterren zijn GEEN verwijzing naar de kampioenschappen van de club. Verder is het woven trainingsjack uitgerust met twee zakken aan de zijkanten. De mouwen van het jack zijn raglanmouwen, welke strak om de armen vallen. De trainingsbroek of de presentatiebroek van het nieuwe Manchester City presentatiepak 2015-2016 is overwegend navy blauw en bevat een licht blauwe strip, welke van de bovenkant naar de knieën loopt. Ook is de trainingsbroek uitgerust met twee zakken aan de zijkanten en staan de logo's van City en Nike op de broek. Verder is de broek uitgerust met een elastische taille voor een aansluitende pasvorm. De onderkant van de trainingsbroek bevat ritsen, waardoor de spelers makkelijk hun broek uit kunnen trekken wanneer zij schoenen aan hebben. De Manchester City presentatiepakken bestaan voor 100% uit een woven polyester en zijn uitgerust met het Nike Dri Fit systeem, waardoor de spelers van City optimaal kunnen presteren, omdat dit systeem zorgt voor ventilatie. Check hieronder de foto's van het nieuwe Manchester City presentatiepak 2015-2016, waarin sterren als Aguero, Toure, Silva, Bony, Dzeko en andere City sterren zullen schitteren gedurende 2015-2016.

Manchester City presentatiepak 2015-2016 kopen

Het nieuwe Manchester City presentatiepak 2015-2016 kan je zowel in volwassen maten als voor kinderen kopen in de online City shop van Nik of de online Manchester City voetbalshop. De prijs van het presentatiepak in volwassen maten is € 119,95 en de prijs van pak in kindermaten € 99,95. Andere City producten kopen? Check dan het overzicht met beschikbare Manchester City producten hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Deel hieronder je mening!

Manchester -city -presentatiepak -2015-2016-a

Manchester -city -presentatiepak -2015-2016-b