Vandaag heeft Manchester City ook een nieuwe pre match top voor 2015-2016 gelanceerd. De pre match top wordt door de spelers van Manchester City vooral gedragen tijdens het warmlopen voor de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League wedstrijden gedurende 2015-2016. Bovendien wordt dit shirt vaak door de reserves van Manchester City gedragen. Het pre match trainingsshirt heeft een iets rijker design dan de reguliere trainingsshirts en is daarom ook € 10,- duurder dan het licht blauwe en navy blauwe trainingsshirt van The Citizens.

Manchester City pre match trainingsshirt 2015-2016

Het nieuwe Manchester City pre match trainingsshirt 2015-2016 heeft een flitsend design en is aan de bovenkant overwegend navy blauw. Naar de onderkant toe loopt het shirt langzaam over in het licht blauw. Dit effect wordt gecreëerd door een soort bliksemschichten met een korrelend effect. Verder is het nieuwe Manchester City pre match trainingsshirt uitgerust met een ronde hals en loopt er een licht blauwe strip over de mouwen. De rechter borst bevat het logo van Nike in het wit. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2013 verbonden aan The Citizens. Daarvoor was Umbro kledingsponsor van de club. De andere borst bevat het logo van Manchester City, waarin drie sterren zijn verwerkt. Deze sterren zijn puur decoratief. De achterkant van het pre match top van City is geheel navy blauw en bevat bovendien een deel van de naam van de Club: CITY! Check hieronder de foto's van het nieuwe Manchester City pre match top, welke gedragen zal gaan worden door sterren als Bony, Toure, Dzeko, Sterling en andere sterren van de club.

Manchester City pre match top 2015-2016 kopen

Het nieuwe Manchester City pre match top 2015-2016 kan je vanaf nu zowel in volwassen maten als in kindermaten kopen in de online Manchester City shop van Nike of de online Manchester City voetbalshop. De prijs van het shirt in volwassen maten is € 49,95 en de prijs van het shirt in kindermaten is € 39,95! Check ook het overzicht met beschikbare Manchester City producten hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Manchester -City -pre -match -top -2015-2016



Achterkant -city -pre -match -top -2015-2016