8 augustus 2015

Manchester City N98 trainingsjack 2015-2016

Het nieuwe Manchester City N98 trainingsjack 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Nike en de Engelse club. Dit is het trainingsjack dat de spelers van Manchester City dragen wanneer de spelers het veld betreden voorafgaande aan de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League wedstrijden gedurende 2015-2016. Dit is bovendien het jack die de spelers van City dragen wanneer het Champions League nummer of anthem wordt afgespeeld voorafgaande aan Champions League uitwedstrijden. In het N98 trainingsjack werken de spelers van City geen trainingen af.

Manchester City N98 Blue Moon trainingsjack

Het nieuwe Manchester City trainingsjack 2015-2016 is geheel in stijl van het nieuwe Manchester City uitshirt voor dit seizoen en heeft dan ook een uniek design. Het jack is geheel navy blauw en wordt gekenmerkt door de print van een maanlandschap over het gehele nieuwe N98 trainingsjack. Dit is een ode aan de supporters van de club. Het lijflied van de supporters van City heet ''Blue Moon.'' Verder is het nieuwe N98 trainingsjack van Manchester City uitgerust met licht blauwe details welke afkomstig zijn uit de clubkleuren van The Citizens. Deze licht blauwe details komen terug in de strip over de mouwen en schouders en in de logo's van Nike en de club op de borst. Verder is het nieuwe trainingsjack van City uitgerust met een navy blauwe rits en twee zakken met een rits aan de zijkant. De N98 jacks van Manchester City bestaan voor 100% uit polyester en zijn,evenals andere N98 jacks van clubs en landen, gebaseerd op de trainingsjacks die het nationale elftal van Brazilië droeg tijdens het WK van 1998. Deze trainingsjacks zijn niet alleen ideaal om in te trainen, maar ook perfect om casual te dragen als echte Manchester City fan. Check hieronder de foto's van het nieuwe Manchester City N98 trainingsjack, welke door sterren als Touré, Sterling, Aguero, Silva, Nasri, Bony, Kompany en nog meer sterren van City gedragen wordt dit seizoen.

Manchester City N98 trainingsjack 2015-2016 kopen

Het nieuwe Manchester City N98 trainingsjack 2015-2016 kan je vanaf nu kopen in de online Manchester City voetbalshop voor een bedrag van € 79,95 in volwassen maten. Check ook het overzicht met beschikbare Manchester City producten hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Deel hieronder je mening over het nieuwe trainingsjack van City!

City -n 98-trainingsjack -2015-2016