Dit is het Manchester City keepersshirt 2023-2024

Het nieuwe Manchester City keepersshirt 2023-2024 is vandaag tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt officieel gelanceerd! Dit gloednieuwe keeperstenue wordt door de keepers van ''City'' (onder andere Ederson, Carson en Ortega) gedragen tijdens de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League wedstrijden tijdens het nieuwe seizoen! Puma gebruikt weer een standaard template voor alle keeperstenues dit seizoen. Dit betekent dat de keepers van clubs als Borussia Dortmund, PSV, AC Milan en Olympique Marseille hetzelfde keepersshirt dragen, maar dan in een andere kleur en natuurlijk met andere logo's.

Design

Het Manchester City keepersshirt 2023-2024 wordt gekenmerkt door de all-over print van zigzag banen en ruiten. Met wat fantasie kun je in deze all-over print een gekantelde kerstboom ontdekken. De zijkanten van het keeperstenue bevatten een gele band met daarin een patroon van groene golven, verdeeld in kleinere strepen. De keepersshirts zijn daarnaast uitgerust met een V-hals. Alle logo's op het keeperstenue zijn ook geel. De rechterborst bevat het logo van Puma en de linkerborst het clublogo. Dit betreft een monochroom logo. Het logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: groen/geel. Op het midden van het keeperstenue prijkt het logo van Etihad Airways. Dit keeperstenue wordt compleet gemaakt door een groen keepersbroekje. Het short heeft dezelfde all-over print als het keepersshirt en bevat op de zijkanten ook een gele band met daarin groene lijnen. Op de keepersbroekjes staan ook de logo's van de club en Puma. De kousen van dit keeperstenue zijn turquoise. Als alternatief voor het groene keeperstenue dragen de keepers van ''Man City'' een geel keepersshirt. Dit voetbalshirt heeft dezelfde all-over print als de groene versie, maar bevat aan de zijkanten een roze band. De logo's op dit keepersshirt zijn grijs. Het keepersbroekje en de kousen van dit tenue zijn geel met roze accenten.

Extra informatie

  • Materiaal: 100% (gerecycled) polyester
  • Technologie: Puma DryCell, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Pasvorm: Normaal

Manchester City keepersshirt bestellen

Het Manchester City keepersshirt 2023-2024 kun je vanaf nu voor volwassenen bestellen in de onderstaande winkels. Het voetbalshirt is namelijk beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL en de prijs is € 94,95. In deze winkels kun je het keeperstenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen.

PUMA
vanaf € 94.95
Bestellen >
Unisportstore.NL
vanaf € 94,95
Bestellen >

Dit is het Manchester City keepersshirt 2023-2024
Dit is het Manchester City keepersshirt 2023-2024
Dit is het Manchester City keepersshirt 2023-2024