Manchester City keepersshirt 2022-2023

Tegelijkertijd met de lancering van het nieuwe Manchester City thuisshirt 2022-2023 hebben de club en kledingsponsor Puma de nieuwe Manchester City keepersshirts gepresenteerd. Deze keeperstenues worden door Ederson, Carson en Zack Steffen gedragen tijdens de Champions League, FA Cup, League Cup en Premier League wedstrijden in 2022-2023. De nieuwe collectie bevat drie nieuwe keeperstenues, welke allemaal hetzelfde template hebben. Het oranje keepersshirt wordt vooral gedragen tijdens de thuiswedstrijden in het Etihad Stadium en het bordeaux rode en blauwe keeperstenue tijdens de uitwedstrijden.

Manchester City keepersshirt in drie kleuren

De Manchester City keepersshirts 2022-2023 hebben een standaard template. Dit template gebruikt Puma ook voor de keeperstenues van de andere profclubs waarvan het kledingsponsor is, zoals PSV, Borussia Dortmund, AC Milan en Olympique Marseille. De keepersshirts bevatten een all-over print van omgekeerde v-banen, die verdeeld zijn in dunne horizontale lijnen. Hierdoor hebben de keeperstenues een opvallend design. In tegenstelling tot het nieuwe Manchester City thuisshirt zijn de logo's van de clubs en alle sponsors niet centraal op het Manchester City keepersshirt geplaatst. De rechterborst en de mouwen zijn uitgerust met het logo van Puma en de linkerborst bevat de badge van de club. Hoofdsponsor Etihad Airways versiert het midden van het keeperstenue en de linkermouw is uitgerust met het logo van Nexen Tire. De keepersshirts van Manchester City bevatten bovendien een ronde hals. De keepersbroekjes en kousen hebben dezelfde kleuren als de keepersshirts: oranje, bordeaux rood of navy blauw.

Het bordeaux rode keepersshirt is het meest opvallende keepersshirt in de collectie van dit seizoen en past perfect bij het thema van de Manchester City voetbalshirts. Dit seizoen is de thuiscollectie geïnspireerd door clublegende Colin Bell en de glorieperiode van eind jaren '60/begin jaren '70. In deze periode werd Manchester City kampioen, won het de FA Cup en in 1971 de Europa Cup II. In de tenues van die periode werd vaak ook een bordeaux rode tint verwerkt.

Zoals alle Puma voetbalshirts dit seizoen, is het Manchester City keepersshirt 2022-2023 ook uitgerust met de Puma Dry Cell technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Manchester City keepersshirt bestellen

Het Puma Manchester City keepersshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het keepersshirt € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt € 69,95. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking!

Bestel je Manchester City keepersshirt in de PUMA SHOP!

of deze WINKEL 

Manchester City keepersshirt 2022-2023

Manchester City keepersshirt 2022-2023 Blauw

Manchester City keepersshirt 2022-2023 Oranje