19 juli 2021

Manchester City keepersshirt 2021-2022

Ederson Moraes, Steffen, Carson en Muric dragen bij Manchester City komend seizoen een nieuw keeperstenue. De club en kledingsponsor Puma lanceerden afgelopen weekend namelijk het nieuwe Manchester City keepersshirt 2021-2022. Dit keeperstenue dragen de keepers van Manchester City tijdens de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League wedstrijden in 2021-2022. Het keeperstenue van City werd tegelijkertijd met het nieuwe thuistenue van de ''Citizens'' officieel gepresenteerd.

Manchester City keeper shirt en tenue 2021-2022

Het Puma Manchester City keepersshirt 2021-2022 heeft het standaard Puma template. Dit template gebruikt het Duitse sportmerk ook voor de keeperstenues van clubs als Borussia Dortmund, PSV, AC Milan en Olympique Marseille. De keepers van Manchester City kunnen dit seizoen variëren met het keeperstenue. De collectie bevat namelijk een groen en donkergrijs keepersshirt. Beide keeperstenues bevatten een all-over print van lichtblauwe, groene en fel gele horizontale en verticale strepen. De print bevindt zich alleen over de body van de keeperstenue. Verder bevatten de mouwen een verticale, witte Puma Formstripe aan de bovenkant en is het keepersshirt van City uitgerust met een kleine V-hals. Op de rechterborst en de mouwen staat het Puma logo en de linkerborst bevat de badge van de club. Hoofdsponsor Etihad Airways staat op het midden van het keeperstenue in het wit en de linkermouw bevat het logo van mouwsponsor Nexen Tyre. De achterkant van de Manchester City keepersshirts 2021-2022 bevatten geen print.

De keeperstenues worden gecompleteerd door een grijs en groen keepersbroekje. Deze broekjes zijn ook uitgerust met de logo's van Puma en de club. De kousen hebben ook deze kleuren. Zoals alle Puma tenues is het Manchester City keepersshirt 2021-2022 ook dit jaar weer uitgerust met de Puma Dry Cell technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Manchester City keeperstenues, welke nu door zowel het eerste elftal als het vrouwenteam en de keepers van de jeugdacademie gedragen worden.

Manchester City keeper shirt bestellen

Het Puma Manchester City keepersshirt 2021-2022 kun je vanaf nu zowel met lange als met korte mouwen bestellen. Met korte mouwen is het keepersshirt € 89,95 en met lange mouwen is het shirt € 94,95. Het voetbalshirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en kun je ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer! Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Directe levering!

Bestel het Manchester City keeperstenue direct in deze SHOP

of deze winkel! 

Manchester City keepersshirt 2021-2022 - Grijs

Groen Manchester City keepersshirt 2021-2022