Manchester City kampioensshirt 2017-2018

Zoals jullie als trouwe voetbalfans al weten is Manchester City officieel de kampioen van de Engelse Premier League. De club was het gehele seizoen al enorm dominant en al ver voor het einde van de competitie was het kampioenschap binnen. De ploeg van Josep Guardiola speelde geweldig voetbal en verbrak record na record. Onder leiding van jonge talenten als Raheem Sterling, Kyle Walker, Ederson, Leroy Sané, Kevin de Bruyne en Gabriel Jesus werd de titel gepakt. Echter waren ook de ervaren rotten Vincent Kompany, David Silva en Sergio Agüero ook dit seizoen weer erg belangrijk. Door de juiste combinatie van ervaring en talent was Manchester City oppermachtig. Doordat Nummer twee van Engeland en eeuwige rivaal van City, Manchester United thuis verloor van West Bromwich Albion was de titel voor City een feit. Zonder te spelen veroverde de club haar 5e landstitel. Om dit te vieren werd een speciaal shirt ontworpen en gedragen in de warming-up voor de wedstrijd tegen Swansea City. Nieuwsgierig naar het speciale shirt? Check de details hieronder!

Manchester City kampioensshirt 2018-2019

Het speciale shirt van Manchester City om te vieren dat de club kampioen is geworden in de Premier League moet natuurlijk gebaseerd zijn op de shirts die dit jaar zijn gebruikt door de Engelse topclub. Manchester City speelde haar thuiswedstrijden in het blauw en haar uitwedstrijden in het paars. De basis van de pre-match champions top is wit. Er loopt een diagonale baan over het shirt in de kleuren blauw en paars deze zijn natuurlijk gebaseerd op het thuis- en uitshirt van de club voor het seizoen 2017-2018.Het shirt heeft een ronde hals. Het logo van Nike, de bekende swoosh, staat op de linkerkant van de borst. Deze is paars van kleur. Op de linkerkant van de borst is het logo van Manchester City te zien. Boven dit logo staat in het goud ‘’CHAMPIONS 2017/2018.’’ Ook staat er geen sponsor op het shirt. Op de plek waar normaal de sponsor zou moeten staat, staat op dit shirt ‘’CITYZENS’’ geschreven. Dit is de bijnaam van de Engelse club uit Manchester. Het aller gaafste detail moet nog komen. Dit komt namelijk terug op de achterkant van het shirt. De namen van alle spelers van de selectie van Manchester City in het seizoen 2017-2018 zijn namelijk verwerkt in de achterkant van het shirt. Wat ons betreft is dit echt gaaf! Het shirt werd gedragen in de warming-up voor de wedstrijden tegen Swansea City. Waarschijnlijk is de warming-up erg goed gegaan, want City won met 5-0 en had maar liefst 82% balbezit. Deze optimale voorbereiding komt waarschijnlijk door de Nike Dri Fit technologie. Deze zorgt voor verkoeling, vochtafvoer en ventilatie tijdens de wedstrijden. Check hieronder foto’s van het Kampioenstrainingsshirt van Manchester City!

Manchester City voetbalshirt kopen

Het is vanaf medio mei mogelijk om het kampioensshirt van Manchester City te bestellen. In de onderstaande webshop is het wel mogelijk om andere Manchester City voetbalshirts te bestellen. Dit is inclusief de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken met je naam en rugnummer, of met de naam en nummer van je favoriete voetballers van Manchester City. In deze winkel is het ook mogelijk om andere fan artikelen van de Engelse club te bestellen. Bekijk het overzicht hiernaast en hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Manchester City voetbalshirt in DEZE WINKEL