1 oktober 2021

Manchester City eSports voetbalshirt 2021-2022

Manchester City heeft vandaag in samenwerking met Puma een speciaal E Sports voetbalshirt gepresenteerd. Dit E-Sports voetbalshirt wordt door Ryan Pessoa, E-Sporter bij City, gedragen tijdens de wedstrijden die hij met Manchester City speelt in de ePremier League en de Europese competities in het seizoen 2021-2022.

Qua design borduurt het Manchester City eSports voetbalshirt voort op het thema van het Manchester City thuisshirt 2021-2022. Dit tenue staat in het teken van het kampioenschap van het 2012. In de allerlaatste minuut van het seizoen besliste Kun Aguero het duel tegen Queens Park Rangers en werden ''The Citizens'' na meer dan 40 jaar weer kampioen van Engeland. Het E-Sports voetbalshirt van Manchester City is volledig zwart en bevat een design van blokken in het turquoise, rood, wit en paars. De blokken zijn geïnspireerd door de structuur van de cijfers van het scoreboard in het Etihad Stadium in 2012. De logo's van Puma en de club op de borst betreffen iriserende en monochrome logo's. Deze logo's hebben namelijk dezelfde kleuren als de details op het tenue. De rode tint loopt namelijk gedeeltelijk over in het turquoise. Op het tenue staan ook verschillende logo's. Op het midden van het tenue staat EXPO 2020 DUBAI UEA. De rechtermouw bevat het logo van Etisalat en de linkermouw het logo van NEXEN TIRE. In de nek op de achterzijde van het tenue staan de getallen 93:20. Dit verwijst naar de minuut waarin Aguero het kampioenschap besliste in 2012. Verder bevatten de mouwen een diagonale roze en turquoise taping. Bovendien bevat het tenue een ronde hals. Ook dit voetbalshirt bevat de PumaDryCell technologie en bestaat voor 100% uit polyester.

Het Manchester City eSports voetbalshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. Het voetbalshirt heeft een prijs van € 80,-. Check ook andere merchandising van Man City in deze webshop!

Bestel het Manchester City eSports voetbalshirt direct in de PUMA SHOP!