Manchester City Chinese Newyear voetbalshirt 2023

Manchester City en kledingsponsor Puma hebben een speciaal voetbalshirt ter ere van het Chinese nieuwjaar uitgebracht! 2023 is in China het jaar van het konijn, welke symbool staat voor geduld, geluk en vrede. Met een beetje geduld en wat geluk voor het team van Pep Guardiola kunnen ''The Citizens'' in alle vrede de Premier League titel prolongeren. Dan dient de club wel een achterstand van vijf punten op koploper Arsenal in te halen. Het voetbalshirt ter ere van het Chinese nieuwjaar wordt alleen niet gedragen tijdens één van de Premier League wedstrijden. Wel wordt het voetbalshirt gebruikt als warming-up shirt in een deel van de resterende Premier League wedstrijden in de tweede seizoenshelft van het seizoen 2022-2023.

Het Manchester City Chinese New Year voetbalshirt 2023 is overwegend donkerblauw en bevat een all-over print, die geïnspireerd is door een maanlandschap en verwijst naar de succesvolle missie van de Chinese maanrover in 2013: de Jade Rabbit. Het voetbalshirt bevat ook gouden details. De V-hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn goud en hetzelfde geldt voor alle logo's op het voetbalshirt. Op de rechterborst prijkt het logo van Puma en de linkerborst bevat het logo van de Engelse voetbalclub. Dit betreft dus een monochroom logo. Dit logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: navy/goud. Het logo van sponsor Eithad Airways versiert het midden van het tenue en de linkermouw bevat het logo van subsponsor Nexen Tires. Het tenue bevat ook nog een aantal details. De binnenkant van de hals bevat in het goud de volgende coördinaten: 44.12 N, 19.15 W. In de nek op de achterzijde prijkt weer het logo van Manchester City met daaromheen een graphic van een konijn, verwijzend naar het thema van het Chinese nieuwjaar, welke begint op 22 januari en eindigt op 9 februari 2024. Het tenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje en donkerblauwe kousen met gouden details. De Puma Manchester City Chinese Newyear collectie bevat ook nog een joggingpak en t-shirts. Deze hebben dezelfde kleuren en details als het voetbalshirt.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van deze speciale nieuwe collectie, welke waarschijnlijk alleen als pré match collectie gebruikt wordt door de Premier League kampioen. Het Manchester City Chinese Newyear voetbalshirt 2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 89,95. In deze winkels vind je ook de andere items uit de collectie. Directe levering gegarandeerd!

Bestel dit Manchester City special edition voetbalshirt in deze WINKEL 

Manchester City Chinese New Year voetbalshirt 2023

Manchester City newyear voetbalshirt 2023

Manchester City Chinees nieuwjaar 2023

Manchester City voetbalshirt Chinees nieuwjaar 2022